2017. 05. 22
A technikával lépést tartani nem könnyű dolog, ahogy a közösségi oldalak világába “beilleszkedni” sem gyerekjáték. Ezeknek az oldalaknak más a kultúrájuk, mint egy egyszerű mezei fórumnak, meg kell tanulni például felismerni a trollokat, és persze az sem árt, ha tisztában vagyunk a legújabb mémekkel és különféle hóbortokkal. Máskülönben nem várt meglepetések érhetnek, ahogy az az alábbi idős emberekkel is történt…

2017. 05. 19
Persze, vonzóak az árak, de nagy a meglepetés, amikor megérkezik a 'kicsit' eltérő ruhaköltemény! :D

2017. 05. 19
Egy Romániában élő, meglehetősen dühös, megcsalt nő úgy döntött, hogy bosszút áll ex-barátján, aki szakításuk után visszakérte a Justin Bieber koncertjegy árát, ahol nemrég még együtt vettek részt.

2017. 05. 19
A tudatlanság még mindig okoz fejfájást az orvosoknak, főként a nőgyógyászoknak, akik ha mindent komolyan vennének, akkor képtelenek lennének a szakmában dolgozni éveken keresztül.

2017. 05. 18
Mindenkinek vannak vicces/kínos/megalázó randis sztorijai, most ebből szemezgettünk párat. Némelyik nekünk volt kínos, de tényleg. Mindig elcsodálkozunk, mennyi balf*sz él ezen a Földön. :D

2017. 05. 18
Ezek mellett a belevaló feleségek mellett aztán soha nem unalmas az élet. Általában a férj a mókamester egy családban, de a fotókat elnézve azért szép számmal akadnak kivételek... :)

2017. 05. 17
Egy házasságban a humornak pont akkora mértékben kell jelen lennie mint a szerelemnek – hiszen ez a két dolog kéz a kézben jár egymással.

2017. 05. 17
Vannak, akik okosan lusták, ezért olyan praktikus dolgokat találnak ki, amellyel megkönnyítik az életüket, de külső szemmel mégis viccesen-fájdalmasan nézzük végig, mit művelnek. De azért mégiscsak leleményesek és lehet hogy valójában nem is a lustaság, hanem zsenialitás van a háttérben.

2017. 05. 15
Az itt bemutatott képek 12 különböző megtörtént szituációt mutatnak be, amelyek mind a maguk módján viccesek. :D

2017. 05. 15
Mi történik, ha rossz kezekbe kerül a gyerekeknek szóló színező? A gyerekek világa annyira ártatlan és ártalmatlan, ezért az ő kezük alatt semmi rossz nem sül ki egy kifestőből. Azonban a felnőttek világa korántsem annyira szép és idilli, ezért igencsak meredek dolgok is születhetnek abból, ha nekiesnek a gyerekeknek szóló füzetnek. :)