1. Az oroszlán hűséges és szeretetteljes
Az oroszlánok lojálisak, ha beléd szeretett, akkor szeretni is fog!

2. Ambiciózusak
Az oroszlánok nagyon ambiciózusak, szeretnek harcolni, vitatkozni és a végsőkig elmennek azért, hogy bizonyítsák az igazukat. Ők tudják, hogy mit miért akarnak. Egyes oroszlánoknak nagyon fontos, hogy érezzék azt, hogy a legjobbak közé tartoznak. Ha egy oroszlán veszít egy dologban, akkor ismét újrakezdi azt, sokkal nagyobb erővel és érdeklődéssel.

3. Büszkék és megbízhatóak
Az oroszlánok nem csak ambiciózusak, de biztonságot is nyújtanak és bennük nyugodtan megbízhatunk.

4. Az oroszlánok bátorítják a körülöttük lévő embereket
Egyszer egy fiatal fiú elvégezte az iskolát és szeretett volna vállalkozni, de azelőtt egy luxus étteremben akart elhelyezkedni, de nem volt benne biztos, hogy sikerülni fog. Volt egy rokona, aki az oroszlán jegyében született, azt javasolta neki, hogy jelentkezzen a munkára, mert ha még sem próbálja, akkor nem fogja tudni, hogy képes-e. Ez a mondat segített neki, hogy elhelyezkedjen, utána pedig belekezdett a saját üzletébe.

5. Oroszlán vagyok, azt szeretném, hogy a családom boldog legyen
Azért szoktam úgymond morgolódni a családdal, hogy tegyenek egy lépést előre. Azt akarom, hogy ne azokra az akadályokra gondoljanak amik előttük állnak, hanem kövessék az álmaikat.

6. Az oroszlánok boldog emberek
Az igazság az, hogy az oroszlánok szeretik, ha a középpontban vannak, ha a körülöttük lévő emberek rájuk figyelnek. Ha egy oroszlán belép egy helyiségbe és senki sem veszi figyelme akkor rossz hangulatú lesz. Az oroszlánok szeretnek különböző történeteket mesélni és elkápráztatni a körülöttük lévőket.

7. Az oroszlánok szeretik az életet
Az oroszlánok annyira szeretik az életet, hogy bármit megtesznek azért, hogy valami újba kezdhessenek, új tapasztalatuk legyen vagy valami olyasmit lássanak amit még addig nem láttak. Szeretnek új ételeket kóstolni, a hegyekbe kirándulni, nézni a csillagos eget. Nagyon szeretik a repülőgépet, ha tehetnék minden nap azzal utaznának. Az oroszlánok nem félnek elhagyni a komfortzónájukat, nincs szükségük olyan anyagi biztonságra mint a többi embernek.

8. Mindig a dolgok pozitív oldalát látják
Az oroszlánok optimisták, a nyár olyan időszakban születtek, amelyet a jókedv és az érzékenység jellemez. Ezért az oroszlánok mindig hisznek a saját sikerükben.

9. Minden helyzetből megtalálják a kiutat
Lehet, hogy más emberek szervezettebbek mint ők, de őket fárasztja a tervezgetés, ezért ők bolondulásig szeretik az életet. Az oroszlánok szerint az a fontos, hogy hozzák meg a helyes döntést, szeretik a spontán dolgokat.

10. Az oroszlánok őszinték
Ritkán találkozhatunk füllentő oroszlánnal, a családjukkal szemben mindig őszinték. A legfontosabb pedig az, hogy nem hazudnak maguknak. Nem szeretik, ha a hátuk mögött kibeszélik őket és, ha valami nem tetszik nekik, akkor azt a szemébe mondják az illetőnek.

11. Az oroszlánok tiszta szívből szeretnek
Az oroszlánok őszintén szeretnek, ezért ha valakinek oroszlán a párja, az meg sem kell kérdezze tőle, hogy szereti őt vagy sem, mert ha nem szeretné akkor nem lenne mellette. Nem tudnak olyan ember mellett élni, aki nem kelti fel az érdeklődésüket. Ha egy oroszlán a párod, akkor jókezekben vagy.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!