1. Amikor már nem volt semmi veszítenivalóm, mindent megnyertem. Amikor kevésbé szerettem volna, hogy az legyek aki voltam, megtaláltam önmagam. Amikor megismertem az alázatosságot, akkor is folytattam az utamat és megértettem, hogy szabadon megválaszthatom a sorsomat.

2. Ha a múltad nem sikerült, felejtsd el rögtön. Alkoss magadnak egy új életet amiben hiszel. Koncentrálj azokra a dolgokra, amiket el tudtál érni és ez erőt ad a sikerhez.

3. Az Univerzum lelke az emberek boldogságából táplálkozik. Ugyanígy a boldogtalanság, önzőség és a féltékenység.

4. Egy gyerek bármikor megtaníthat egy felnőttnek három dolgot: hogyan legyen elégedett minden ok nélkül, hogy ne maradjon egy helyben soha, és hogyan kérje azt amit akar a másik embertől.

5. Ne várd, hogy visszakapj valamit, ne várd, hogy elismerjék a fáradozásod, hogy tudják milyen zseni vagy, hogy megértsék a szeretetedet. Nem büszkeségből, tehetetlenségből vagy hiúságból, hanem azért mert egyszerűen ez a dolog már nem része az életednek. Zárd be az ajtót, cseréld ki a lemezt, takaríts a házban, töröld le a port. Ne próbálj az lenni aki voltál, változhat azzá aki vagy.

6. Az ember ki kell válassza a sorsát, nem elfogadnia kell.

7. Mond meg a szívednek, hogy a félelem a szenvedéstől rosszabb mint a szenvedés maga.

8. A végén mit is jelent a boldogság? Szerelem azt mondják, de a szerelem nem hozott és nem is fog hozni sohasem boldogságot, ellenkezőleg nem más csak nyugtalanság, egy harctér, álmatlan éjszakák amikor is azt kérdezzük jó amit csinálunk. Az igazi szerelem extázisból és agóniából jön létre.

9. Amikor megtaláltad az utad, nem kell hogy félj. Kell legyen elég bátorságot ahhoz, hogy hibázz. Az elkeseredettség, a bánat, az elveszettség olyan dolgok, amelyeket Istentől kaptunk, hogy mutassák az utat.

10. El kell felednünk mit gondolunk kik vagyunk, ahhoz hogy azok legyünk igazából akik vagyunk.

11. Amikor minden nap egyforma azt jelenti, hogy az emberek elfelejtették meglátni a jó dolgokat amik megjelentek az életükben, ahányszor a Nap feljött az égboltra.

12. Miért bánatosak az emberek? Mert foglyok a saját életükben. Mindenki azt hiszi, hogy az életben követni kell egy sorsot. Senki meg nem kérdezi, hogy ez az ő sorsa vagy valaki más készítette neki. Mindenki tapasztalatot, emléket, más dolgait és ötleteit gyűjti és ez több mint amit elbírunk, elfelejtjük a saját álmainkat.

13. Csak néha vesszük észre, hogy fantasztikusak vagyunk, a csodák körülöttünk történnek.

14. Az élet néha nagyon fukar: telnek a napok, a hetek, hónapok, évek anélkül, hogy valami újat érezz. Mégis amikor kinyílik egy ajtó, egy igazi előrelépést jelent a nyitott helyiség. Most nincs semmid de a következő percben már több mindened van mint amit el tudsz fogadni.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!