Tökéletes kapcsolat nem létezik, de ha a következő dolgok jelen vannak a kapcsolatodban, akkor álmodozhatsz az igazi szerelemről.

 

Ha a párod megteszi érted az alábbi dolgokat, akkor nem árt, ha időnként te is emlékezteted rá, mennyit is jelent neked. Az pedig, hogy néha vitatkoztok, vagy nem értetek egyet mindenben, még nem jelenti azt, hogy ne illenétek egymáshoz.

 

1. A közös jövőtökről beszél veled

Mindig jelen vagy a jövőbeli terveiben. Gondolkodik azon, hol lesztek egy év múlva, vagy akár még később, és ez mindkettőtöknek nagyon jó.

2. Feltétel nélkül szeret

Nem szab neked feltételeket. Téged választott, és téged szeret. Természetesen nem vagy tökéletes, de számára te vagy a legcsodálatosabb.

3. Vigyáz rád

A cselekedetei azt mutatják, hogy valóban törődik veled. Kedveskedik neked, és mindig készen áll, hogy támogatást nyújtson. A legnehezebb időkben ő az a reménysugár, ami segít legyőzni a sötétséget.

4. Megmutatja a sérülékeny oldalát

Nem rejti el előled a problémáit és a félelmeit. Bízik benned, és ezért nem rejti el valódi természetét.

5. Tudja, hogy kommunikáljon

Nem kerüli a kellemetlen témákat, és bármiről hajlandó beszélni veled. Ha valami bosszantja őt, biztosan megosztja veled.

 

6. Ugyanannyi erőfeszítést tesz a kapcsolatotokért, mint te

Akárcsak te, ő is mindent megtesz annak érdekében, hogy megbizonyosodjon róla, jól működik a kapcsolatotok. Gondját viselitek egymásnak, és semmit nem tesztek egymás nélkül. Megszoktátok, hogy osztozzatok a felelősségen, ahelyett, hogy a másikat hibáztatnátok.

7. Figyelmes

Mindig odafigyel rád, és soha nem hagyná, hogy úgy érezd, mintha a veled töltött idő teher lenne a számára.

8. Hűséges hozzád

Teljes mértékben hűséges hozzád. Aki igazán szeret, soha nem árulja el partnerét.

9. Elég érett a konfliktusok kezeléséhez

Ha a problémák megoldásáról van szó, nem viselkedik gyerekesen. Ha valóban van valami probléma, fontos, hogy időben megvitassátok. Soha nem fog megsérteni, vagy megalázni, hanem mindig melletted áll, készen arra, hogy megoldásokat keressen.

10. Teljes mértékben elfogad téged

Elfogad olyannak, amilyen vagy. Soha nem próbálna megváltoztatni téged, nem akarná, hogy más légy, mint amilyen valójában vagy. Egyszerűen csak szeret téged.

11. Kimondja a véleményét, és nem akadályoz meg abban, hogy te is kifejtsd a magadét

Tudja, mennyire fontos az őszinteség egy kapcsolatban. Őszinte hozzád, akárcsak te hozzá. A kapcsolatotokban nincs helye a hazugságnak vagy egymás alábecsülésének.

12. Amikor beszélsz, valóban meghallgat

Valóban meghallgat mindent, amit csak mondasz neki, nem hagyja figyelmen kívül a mondandódat, és nem engedi el a szavakat a füle mellett. Sokkal nagyobb gondot és figyelmet fordít rád, mint a legtöbb ember a környezetedben.

13. Mindig melletted van, ha szükséged van rá

Mindig, a nap bármely szakában készen áll, hogy segítsen.

 
 
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!