Ha kíváncsi vagy, hogy a te zodiákusodnak mit javasolnak a csillagok, akkor olvass tovább!

Nem vagyunk egyformák, így az is teljesen változó, hogy ki mikor érik meg az elköteleződésre, a házasságra és a családalapításra. Vannak olyan fiatalok, akik annak ellenére, hogy a mai világban kirívó, mégis már a 20-as éveik elején összekötik életüket a párjukkal, míg mások a 30-as éveikben is gondolkoznak rajta.
Ezzel pedig nincs az égvilágon semmi baj, hiszen nem szabad sürgetni a dolgokat és beleugrani egy olyan házasságba, amely megfontolatlan, ugyanakkor késleltetni sem muszáj, ha érezzük, hogy a párunkkal el tudjuk képzelni az egész életünket.

Ha kíváncsi vagy, hogy a te zodiákusodnak mit javasolnak a csillagok, akkor olvass tovább!

Kos
Egy élettel teli személyiség vagy, aki szereti a spontaneitást, a pörgést, a vibrálást. Nehéz téged leláncolni, állandóan mozgásban lennél, ha tehetnéd, és gyakran teszed is. Számodra egy korai, meggondolatlan házasság béklyó. Csak akkor szabad frigyre lépned, ha teljesen biztos vagy magadban és a párodban is. Amikor már lenyugodtál és kitomboltad magad, ami a 20-as éveid végénél korábban nem valószínű, hogy bekövetkezik.

Bika
Soha nem ugranál bele egy olyan dologba, amiről nem érzed 100%-ig biztosan, hogy rendben lesz. Nem szoktál hirtelen dönteni, alapvetően nyugodt vagy és megfontolt. Ha valakinek igent mondasz, azt valóban úgy is gondolod és az elköteleződés iránti vágy az, ami vezérel, mert tudod, hogy a legjobb ember oldalán fogsz élni. Mivel szükséged van időre a jó döntés meghozatalához, érdemes legalább 30 éves korodig várnod.

Ikrek
Egy igazi kétpólusú csillagjegy vagy, aki bármelyik pillanatban képes váltani ezen pólusok között. Ezzel teljesen össze tudsz zavarni mindenkit magad körül. Egyik pillanatban szikrázol, boldog vagy, madarat lehetne veled fogatni, lelkesedsz és odáig vagy valakiért. A másikban ezeknek a szöges ellentétét érzed. Minél türelmesebb vagy önmagaddal, idővel annál bölcsebb és higgadtabb leszel, ami a párod számára is előnyösebb. Éppen ezért ideális legalább a 30-as éveid elején, közepén kimondani az igent.

Rák
Igazán romantikus típus vagy, aki mindig a megérzéseire szeret hagyatkozni. Egy-két beszélgetésből és a vibráló légkörből te már érzed, ha valaki olyannal találkoztál, akivel az egész életedet le tudnád élni. Ilyen esetben azonnal lángra lobban benned a szerelem, de természetesen meg kell győződnöd arról is, hogy a dolog nem egyoldalú-e. Ha miden fontos dologban őszintén egyetértetek, te bármikor készen állsz a házasságra, hiszen a lényeg, hogy kivel kötöd össze az életed. Akár a 20-as éveid elején is ideális lehet.

Oroszlán
A társaság középpontja, a csábítások nagy mestere lévén te nem az a típus vagy, aki képes lenne idejekorán megállapodni. Szereted az ismerkedést, a flörtöket, a különféle személyiségeket felfedezni. Fontos számodra, hogy egy mindenben hozzád passzoló személyt találj, akit őszintén szerethetsz, és szívesen látsz az oldaladon, mert tudod jól, hogy a legkisebb egyet nem értésen is elcsúszhat egy kapcsolat. A házasság gondolata valamivel később, a 30-as évek közepe-végén kezd foglalkoztatni.

Szűz
A szervezettség mintaképe vagy, akinek az egész életéről él egy forgatókönyv a fejében és ez alól a házasság, azaz, a tökéletes házasság sem kivétel. Először is kell egy megfelelő pár, akivel gyakorlatiasan együtt lehet működni, aztán már csak a formaságokkal kell foglalkozni. Szereted, ha úgy alakulnak a dolgok, ahogyan elképzelted és bár egész fiatalon is hajlandó lennél házasodni, azt javasoljuk, hogy vár legalább a 30-as évek elejéig, addigra talán rájössz, hogy a világ nem mindig úgy működik, ahogy azt te kigondoltad.

Mérleg
Számodra a legtöbb dolog igazán könnyedén megy. Nem szeretsz semmit sem túlkomplikálni, éppen ezért párt találni sem egy nagy falat neked. Ha megismerkedsz valakivel és jól érzed magad vele, akkor már képes vagy a közös jövőre gondolni. Nem elemzed túl a párkapcsolatot. A belső megérzéseid tiszták és hallgatsz rájuk. A házasságon sem kell sokat gondolkodnod, mivel szívesen kötelezed el magad egy olyan ember mellett, akivel könnyűnek érzed az életet. Ideális időszak lehet a 20-as éveid közepe.

Skorpió
Nagyon szenvedélyes típus vagy, aki annyira rá tud kattanni a párjára, hogy szinte csak magának akarja kisajátítani. A zöld szemű szörny néha a legjobb barátod, amit nem könnyű a másik oldalról elviselni. Sokszor hullámzanak az érzelmeid és a viselkedésed követi annak vonalát. Fontos, hogy időt adj magadnak egy olyan pár megtalálására, aki úgy tud szeretni és elfogadni, ahogyan vagy. Természetesen az sem árt, ha te is lecsillapodsz egy kicsit és kivárod a 30-as éveid elejét, mielőtt frigyre lépsz.

Nyilas
Számos fontos dolog van az életedben a párkapcsolat mellett, éppen ezért számodra nem elsődleges szempont, hogy minél hamarabb megtaláld az igazit, megházasodj és letelepedj. Ez nem jelenti azt, hogy nem szeretnél egyszer családot, de előtte még oly sok mindent el akarsz érni az életben, hogy nem szeretnéd megosztani a figyelmedet. Először a kalandok és a karrier, aztán ha ez megvan, jöhet a letelepedés. A legideálisabb a 30-as éveid közepén házasodnod.

Bak
Te vagy az a csillagjegy, akinek a család és a barátok számítanak a leginkább az életben. Egy nagyon nagyszívű, hűséges és őszinte típus vagy, aki bármit képes megtenni a szeretteiért. Az igazi megtalálása elsők között szerepel az életedben, és ha ezt sikerült elérned, akkor egy percet sem gondolkozol azon, hogy házasságra lépj-e ezzel az emberrel, hiszen tudod, hogy szereted és nála jobban senkit nem is tudnál. Bátran házasodhatsz a 20-as éveid elején is akár.

Vízöntő
Te, az igazi szabad szellem, akit nem lehet leláncolni. Szereted az életed, szereted az embereket, akik körülötted vannak. Ha nem vagy éppen párkapcsolatban, az sem baj, hiszen oly sok megtapasztalni való dolog van a világban. Ha megtalálod az Igazit, a szívedet adod oda neki, viszont egyáltalán nem fontos számodra a házasság. Csak az érdekel, hogy szeressétek egymást, őszinték és hűek legyetek egymáshoz. Ha meg is házasodsz, azt talán később a 30-as éveid végén, a 40-es éveid elején teszed meg.

Halak
Nem kifejezetten szeretsz egyedül, pár nélkül élni, viszont az sem szempont, hogy mindenképpen legyen valaki az oldaladon. Mindig az igazit keresed mindenkiben, és ha megtaláltad, akkor teljes szíveddel szereted őt. Fontos, hogy egy olyan társat találj magadnak, akivel egyben igaz barátok is tudtok lenni és meg tudtok osztani mindent. Ha sikerül megtalálnod ezt az embert, nem habozol, hanem bármikor gondolkodás nélkül elkötelezed magad felé. A házasságra az ideális időpont a 20-as éveid közepe is lehet.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!