A miénk nagyon igaz!

Amikor szabadjára engedjük a képzeletünket és a legegyszerűbb kérdésekre őszintén azt reagáljuk, ami először az eszünkbe jut, a bensőnket engedjük munkálkodni. Sok dolgot felfedezhetünk a személyiségtesztek elvégzésekor magunkról. 

A következőkben több kérdésre is választ kell adnod. Annyi dolgod van, hogy fogj egy tollat és egy papírt és légy teljesen őszinte. Vesd le a kérdésekre adott válaszaidat, majd olvasd el az elemzést, hogy megtudd, mi lakozik benned valójában.

A TESZT

1# Képzeld egy, hogy egy úton haladsz. Milyen ez az út? Földút, aszfalt? Rendezett vagy koszos? Városi vagy a természetben van?

2# Milyen napszakban vagy? Mennyi nagyjából az idő?

3# Az utadon haladva elérsz egy kerítéshez? Hogyan néz ki ez a kerítés? Miből van? Milyen magas?

4# Át kell jutnod rajta. Hogyan teszed meg?

5# Haladsz tovább az úton, ami egy erdőbe visz. Milyen ez az erdő? Átjárja a napfény vagy teljesen sötét? Elburjánzottak benne a növények vagy átlátható?

6# Ahogy áthaladsz az erdőn, egy ponton találsz egy kulcsot. Hogyan néz ki ez a kulcs? Írd le egy kicsit részletesebben. Felveszed vagy otthagyod?

7# Egy természetes vízforráshoz érkezel. Mi az? Tó, folyó, patak? Tovább haladsz azonnal vagy leülsz a partra?

8# A vizet elhagyva utad most álmaid házához vezet. Él ott egy ember, aki felajánlja, hogy beköltözhetsz. Igent mondasz?

9# A ház mögött egy újabb út indul. Milyen ez az út? Hol áll most a Nap?

ELEMZÉS

Az út

Az út téged és az életedet jellemzi. Ha csendes és nyugodt, akkor te is ilyen típusú ember vagy. Ha rendezett, akkor te is igyekszel minél nagyobb rendezettséget, szervezettséget teremteni az életedben. Ha koszos és göröngyös, akkor valami megkeseríti az életedet már egy jó ideje. Ha forgalmas utat képzeltél el, akkor az életed pörgős és zajos, de mindig jól osztod be magadnak az idődet.

A Nap állása

Ha a Nap éppen kel fel, akkor még sok dolog vár rád az életben. Ha már a fejed felett van, akkor hamarosan eléred azt, amire régóta vágysz. Ha lenyugvóban van, akkor már minden fontos, nagyobb dolgot elértél, amit szerettél volna.

A kerítés

A kerítés anyaga és magassága azt szimbolizálja, hogy alapvetően milyen akadályokkal nézel szembe az életben. Ha fém és magas, akkor nehezebbekkel, ha fa és alacsony, akkor könnyebbekkel. Az, ahogyan átjutsz rajta, azt jelzi, hogy hogyan tudsz ezekkel az akadályokkal megbirkózni. Ha átmászol rajta vagy kinyitsz egy kaput, akkor rugalmas vagy és lazán veszed a buktatókat. Ha feszegeted vagy átvágod, akkor merevebben és fejjel a falnak típus vagy.

Az erdő

A belső énedet tükrözi. Egy sötét, sűrű, átláthatatlan erdő azt jelzi, hogy nagyobb zűrzavar uralkodik benne és gyakran látod a dogokat negatívan. Ha átszűrődik a napfény és átlátható, akkor pozitív vagy és életigenlő. Ha helyenként sötétebb, míg máshol világosabb, akkor nagyon érdekes személyiség vagy.

A kulcs

A boldogságot jelképezi. Egy kis kulcs azt jelenti, hogy mások boldogsága fontosabb számodra, míg a nagyobb kulcs szerint magadat legalább annyira előtérbe helyezed. A kulcs külseje szerint, minél díszesebb és szebb, annál fontosabbak számodra az anyagi dolgok és a külsőségek.

Ha magaddal viszed, akkor mindig megragadod az élet kínálta lehetőségeket, ha ott hagyod, akkor a magadba vetett hited nem elég erős.

A víz

A párkapcsolatodra utal. Egy áramló folyó azt jelzi, hogy sok nehézséggel kell megküzdenetek és tartanotok kell a lépést egymással. Egy nyugodt tó azt mutatja, hogy a kapcsolatotok kiegyensúlyozott és csak kisebb döccenőkön kell túljutnotok.

Ha leülsz a partra, az azt jelenti, hogy nagyon fontos számodra, hogy a párodat boldognak lásd. Ha tovább haladsz vagy belemártózol, akkor több figyelemre szomjazol.

Az álomház

A titkos vágyaidat tükrözi. Ha beköltözöl, az azt jelenti, hogy sokszor engedsz a kísértéseknek, ha elutasítod, akkor mindig ellen tudsz állni.

Az út a ház mögött

A jövődet jelképezi. A rendezettsége, tisztasága, zajossága vagy nyugodtsága mind azt mutatják, hogy milyen életre számolhatsz a jövőben. Az, hogy hogyan áll a Nap, azt jelenti, hogy mikor teljesülnek a dédelgetett álmaid.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!