1997-ben forgatták a Titanic című romantikus filmet, amely a mai napig az egyik legnagyobb kedvencünk. Nézd meg, hogyan változtak a szereplők az elmúlt két évtizedben!

Rose DeWitt Bukater/Kate Winslet – most 41 éves

A most 41 éves Kate Winslet az elmúlt 20 évben háromszor ment férjhez és három különböző férfinak szült gyermeket. Lánya, Mia októberben lesz 17 éves, nagyobbik fia, Joe 14 éves lesz, a kisebbik, Bear pedig 4 éves lesz decemberben. Rose megformálója és Leonardo DiCaprio, vagyis Jack a mai napig legjobb barátok. A rajongók bánatára azonban sosem szerettek egymásba. Kate sírva tapsolt, amikor kiderült, Leo Oscar-díjat kap A visszatérőért.

Jack Dawson/Leonardo DiCaprio – most 42 éves

Kate-tel ellentétben Leo nem házasodott meg egyszer sem és arról sem tudunk, hogy gyerekei születtek volna. A családi idill helyett a színész az örök agglegények életét választotta, barátnői rendre a világ legdögösebb szupermodelljei. Legutóbb Nina Agdallal járt, ez a kapcsolat egy évet bírt.

Cal Hockley/Billy Zane – most 51 éves

Billy Zane egyszer volt nős, majd két másik hölggyel járt jegyben, egyikük Kelly Brook volt. Jelenleg Candice Neil a jegyese, aki két kislánya, a 6 éves Ava és a 3 éves Gia anyukája.

Molly Brown/Kathy Bates – most 68 éves

Kathy Bates korábban sikeresen küzdött meg a petefészekrákkal, ám nem sokkal később mellrákot találtak nála az orvosai. Emiatt Angelina Jolie-hoz hasonlóan kétoldali masztektómián, vagyis melleltávolításon esett át. Úgy tudni, jelenleg jól van.

Ruth Dewitt Bukater/Frances Fisher – most 65 éves

Frances Fisher a kilencvenes években hat évig járt együtt Clint Eastwooddal, akitől lánya született, Francesca Eastwood. A lány elképesztően dögös, Hollywood már most a lábai előtt hever.

Edward James Smith kapitány/Bernard Hill – most 72 éves

Bernard Hill még ma is aktívan színészkedik. Feleségével Suffolkban él, van egy felnőtt fiuk, Gabriel.

 

Forrás: napjaink.org

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!