Van aki imádja, van aki utálja Rubint Rékát, de most talán valódi énjét mutatta meg nekünk ezzel a pár soros mondattal!

rubi

„Ha valaki sportolni, mozogni kezd és odafigyel az étkezésére, azzal csak nyerhet, függetlenül attól, hány kilót ad le.”

„Ha a magam útját járom, és megyek előre a célom felé, akkor a negatív megjegyzések érdektelenné válnak, és szappanbuborékként kipukkadnak.”

„Elfogadom a jót és a rosszat is, mert a sors megtanított arra, hogy minden okkal történik, minden értünk van, és minden élethelyzet, adott probléma a lelki fejlődésünket szolgálja.”

„Nem csak a nyilvánosság előtt kell úgy élni, hogy az emberek követhessék a példádat, hanem otthon a négy fal között is.”

„Önmagunkon keresztül tudjuk a gyerekeket a legjobban nevelni. Mindegy, hogy sportról, táplálkozásról, hozzáállásról, a másik nemhez való viszonyról van szó, a gyerekeink úgy fognak viselkedni, ahogy tőlünk látják. Na, ez nagy felelősség, és csodálatos feladat is egyben.”

„Akkor lehetsz igazán boldog ember, ha képes vagy szeretni! Nem csak másokat, hanem Önmagadat is! Nem az egód szintjén, hanem a lelked mélyén… aki szembe mer nézni önmagával, a hibáival, félelmeivel, jó úton halad! Sajnos a legtöbb ember más életét éli, kémleli, gúnyosan kiforgatva becsmérli, s közben végig sem gondolja, hogy mennyi negatív energiát zúdít saját magára! Csak azt látja, hogy neki semmi nem sikerül, semmi jó nem történik vele, miközben ő maga pusztítja el a körülötte lévő pozitív energiákat, az őt körülölelő jót!”

Forrás: ilyennincs.com

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!