Hozzávalók
-
6 tojássárga,
-
12 dkg Rama margarin,
-
12 evőkanál cukor,
-
24 evőkanál sima liszt,
-
12 evőkanál víz,
-
fél csomag sütőpor,
-
1 tasak mirelit meggy vagy 1 üveg meggybefőtt.
Elkészítés
A tojássárgákat a margarinnal jól kikeverem, hozzáadom a cukrot, és apránként a vizet. Beleszitálom a sütőporral elkevert lisztet, és újra jól átkeverem. Kizsírozott és kilisztezett tepsibe öntöm, a kimagozott meggyet a tetejére szórom. A sütőt 15 percig takarékon előmelegítem. A tésztát 10 percig nagy lángon, majd 20 percig takarékon sütöm. Mielőtt kiveszem, kötőtűvel megnézem, átsült-e a tészta, mert minden sütő másképpen süt.
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!