Hozzávalók

  • 6 tojássárga,

  • 12 dkg Rama margarin,

  • 12 evőkanál cukor,

  • 24 evőkanál sima liszt,

  • 12 evőkanál víz,

  • fél csomag sütőpor,

  • 1 tasak mirelit meggy vagy 1 üveg meggybefőtt.

Elkészítés

A tojássárgákat a margarinnal jól kikeverem, hozzáadom a cukrot, és apránként a vizet. Beleszitálom a sütőporral elkevert lisztet, és újra jól átkeverem. Kizsírozott és kilisztezett tepsibe öntöm, a kimagozott meggyet a tetejére szórom. A sütőt 15 percig takarékon előmelegítem. A tésztát 10 percig nagy lángon, majd 20 percig takarékon sütöm. Mielőtt kiveszem, kötőtűvel megnézem, átsült-e a tészta, mert minden sütő másképpen süt.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!