2017. 09. 04
Irakli Nadar 28 éves művész Tbilisiből, és gyönyörű hiperrealisztikus festményeket készít digitális technikával.

2017. 06. 11
Nem is nagyon nevezném ezeket már szökőkútnak, sokkal inkább hajaznak ugyanis valamiféle műalkotásokra, melyekből mi tagadás...itt-ott víz is spriccel... :D

2018. 06. 20
Mike Thomas nem érte be egy belvárosi garzonnal, amikor lakás vásárlásra adta a fejét. Ő egy elhagyatott víztornyot vett meg potom 70 millióért, amire még további 90 millát költött.

2017. 06. 06
Most mutatunk néhány olyan módszert, mellyel nem csak pénzt spórolhatunk, de sokszor jobb hatást is érhetünk el, mint a méregdrága, boltban megvásárolható változatokkal...

2017. 06. 06
Felicity Westmacott egy nap felkelt, és azt mondta: fenébe a hagyományokkal, nekem ez az esküvői ruha nem tetszik, ez nem én vagyok! Éppen ezért pedig fogott pár festékszóró sprayt és kezelésbe vette az esküvői ruháját.

2017. 05. 30
Az eljegyzés egy olyan pillanat minden nő életében, amelyre már gyerekkora óta várt. Emiatt a férfiaknak is rendkívül fontos ez az esemény, és igyekeznek szerelmüket a lehető leginkább kreatív, érzelmes módon kifejezni, anélkül, hogy túlságosan ömlengős, giccses vagy nevetséges lenne a lánykérés. A leendő vőlegények emiatt napokig, hetekig agyalnak a tökéletes ötleten, és elhihetitek, hogy ilyenkor a legkeményebb macsó is annyira izgul, mint életében soha. :)

2017. 05. 29
A gyertyafény igazán kellemes és hangulatos légkört teremt a lakásban. Az áruházaknak köszönhetően több ezer méretben, formában és színben a rendelkezésünkre állnak és viszonylag olcsón megkaphatjuk őket. Gondoltad volna, hogy víz alatti gyertyát is készíthetsz?

2017. 05. 25
Ezek a tökéletes fotók ugyanis korántsem mindig olyan pillanat szülte 'kattintások', mint amilyennek látszanak...