Van néhány olyan dolog, amit még ebben a rózsaszín felhős állapotban sem szabad elkövetni!

A szerelem lehengerlő érzés. Ha valaki szerelmes, kicsit mindig másképp viselkedik, mint egyébként. De van néhány olyan dolog, amit még ebben a rózsaszín felhős állapotban sem szabad elkövetni!

Flörtölés, piszkos játékok

Mit ne tegyél egy kapcsolatban?

– Ne tedd féltékennyé a másikat!

– Ne teszteld a másik türelmét!

– Ne akard megtudni, hogy meddig feszítheted a határokat, meddig hanyagolhatod őt!

– Ne sajátítsd ki a párod barátait,  és semmiképp se fordítsd egymás ellen őket!

Van, aki piszkos kis játékokat űz egy kapcsolat során, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a másik meddig hajlandó elmenni érte, és hogy megtudja, mi az, amit még megtesz érte a párja, hogy igazolja, mennyire szereti őt. De mások érzéseivel játszadozni sosem szabad, és játék könnyen a visszájára fordulhat. A párod egy idő után – okkal – úgy gondolhatja, hogy már nem működik a kapcsolatotok, nem törődsz vele, és nem szereted őt.

Ha tisztában szeretnél lenni a barátod/barátnőd érzéseivel, akkor egyenesen, szemtől szemben kérdezd meg őt, hogy milyennek látja a kapcsolatotokat, mit érez!

 

 

Kis hazugságok

Ha kissé bizonytalan vagy önmagaddal kapcsolatban, első pillanatban jó ötletnek tűnhet, ha hazudsz egy kicsit, és jobb színben tünteted fel magadat, mint a valóságban. De minél többet hazudsz , annál nehezebb lesz fenntartani a látszatot, ami még nyomasztóbban fog hatni, és előbb-utóbb belebuksz.

Ne felejtsd el, úgy vagy jó, ahogy vagy. Add önmagad, a barátod/barátnőd olyannak szeret, amilyen vagy. Nem kell tökéletesnek lenned vagy másnak tettetned magad, mint amilyen a valóságban vagy. Hagyd, hogy a párod megismerjen, olyannak, amilyen valójában vagy. Végül is olyannal szeretnél együtt lenni, aki az igazi énedet szereti, nem?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!