1. Álmodozz
Miért álmodoznál egy szerény otthonról amikor teljesíteni tudod az álmodat? Egy nagyon fontos esemény küszöbén állsz, elképesztőnek tűnik. Állhatatos és határozott vagy amikor a céljaid eléréséről van szó. Kreatív vagy és azon töröd a fejed, hogyan válhatnál sikeressé, lehetséges hiszen már valamit elértél az életben. A körülötted lévők tisztelnek. Az optimizmus jellemző rád a legjobban.

2. Az életben a legfontosabb dolgot a szíved segítségével találod meg
Szereted az életet, az élet gyönyörű. Lehet, hogy nem ideális, de van egy olyan munkahelyed amely nagyon jó, és van egy szép, boldog családod. Néha ennél sokkal többet szeretnél vigyázz, hogy el ne veszítsd azt amid van, amikor az ideális életért harcolsz.

3. Támogatás és szeretet
Engedd meg magadnak, hogy szeresd azt ami körülvesz. Tölts több időt a szabadban, mosolyogj a napra, örülj egy olyan napnak amikor a szeretteid társaságában vagy. Önálló vagy és mindent úgy csinálsz ahogy neked tetszik. Itt az ideje, hogy kérj segítséget valakitől. Már régóta a nehézkes körülményekkel harcolsz és a magánnyal. Elfáradtál, de hamarosan változni fog minden.

4. Remete
Szeretsz magányos lenni, nagyon sokat gondolkodsz és intellektuális vagy, inkább egyedül töltöd el az időt, nem szeretsz részt venni a társasági életben. Szereted a dolgaidat saját kezűleg intézni, egyszerű és szerény vagy. Nem akarsz megfelelni azoknak az embereknek akik körülvesznek téged, nincs is erre szükséged, mert tisztában vagy vele, hogy mennyit érsz. Szerénynek nézel ki, de rejtélyes a személyiséged.

5. Túlélő
Különleges életet élsz és büszke is vagy erre. Optimista maradtál, nem számít milyen nehézségeken mentél keresztül. Az emberek kellemes, jólelkű, barátságos embernek ismernek és szeretik azokat a történeteket amelyeket mesélsz. Úgy tűnik mintha már száz életet éltél volna mert annyira bölcs vagy. Nem akarsz másnak látszani mint amilyen vagy, csak önmagad akarsz lenni, a boldogságod nem az anyagi javaktól függ.

6. Kitartó
Te biztos vagy abban, hogy mindenből a legjobbat érdemled az életben és ez így is van. Az élet nagylelkű veled, de a megpróbáltatások is hozzád illőek. Mindezekkel együtt sokan irigylik a természetes varázsodat.

Forrás: ketkes.com

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!