1. Ovális alakú
Sok szeretet van benned, és imádsz a figyelem középpontjában lenni. Sokan szeretik benned azt, hogy kedves, megértő vagy. Ha valami nagyon érdekel, akkor nem riadsz vissza a kihívásoktól, hanem azért dolgozol, hogy elérd a célod.

2. Háromszög alakú
Konzervatív és felelősségteljes vagy. Nagy odafigyeléssel végzed a munkádat. Szereted a kiszámíthatóságot, értékeled az udvariasságot.

3. Téglalap alakú
Olyan gondolatok, célok vannak a fejedben, amelyek másoknak eszükbe sem jutna. Egocentrikus, kiszámíthatatlan vagy, valamint úgy cselekszel, viselkedsz, ahogyan a szíved érez. Néha a barátaid is nehezen értenek meg.

4. Kifli alakú
Tiszteletben tartod mások nézeteit, véleményeit, de te nem nagyon szereted kifejteni gondolataidat. Jószívű, szerény vagy, ezért a környezeted bízik benned.

5. Kerek alakú
Nem szeretsz az értelmetlen, fölösleges dolgokról beszélni. Mindig van célod az életben, és azzal foglalkozol, hogy azt tökéletesítsd. Arra viszont figyelj, hogy ne tégy olyan ígéretet, amit nem tudsz betartani.

6. Tojás alakú
Törékeny, jólelkű ember vagy. Félsz a magánytól, ezért igyekszel mindent megtenni, hogy körbevedd magad barátokkal. Ha gondjaid adódnak, igyekszel a körülményeknek megfelelően rendezni.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!