Hozzávalók

  • 50 dkg gépsonka,

  • 10 dkg trappista vagy ementáli sajt,

  • 5 dkg gomba,

  • só,

  • törött bors,

  • zöldpetrezselyem,

a panírozáshoz:

  • 2 tojás,

  • liszt,

  • zsemlemorzsa.

Elkészítés

  1. Két szelet sonka közé, egy szelet sajtot, sóval, borssal, zöldpetrezselyemmel ízesített pirított gombát teszünk, majd a szokott módon bepanírozzuk (óvatosan feltekerjük úgy, hogy a tekercsünk két oldalát kissé behajtjuk, biztosítva ezzel a gusztusos külcsínt, és nem utolsó sorban azt, hogy ne folyjon ki a sajt).

  2. Bő, forró zsírban vagy olajban hirtelen átsütjük.

  3. Petrezselymes, vajas burgonyával vagy rizzsel és ketchupos tartármártással kínáljuk.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!