1. toll
Nagyon nyitott személyiség vagy, vonzanak az új dolgok. Szeretnél mindent felfedezni. A család a legfontosabb a számodra, értük bármit megtennél. Önfeláldozó típus vagy, ha a családodnak szüksége van rád, te mindig mellettük állsz. Értékeled és megbecsülöd amid van, takarékoskodó személyiség vagy, gondolsz a jövőre.

2. toll
Békés és nyugodt egyéniség vagy, nem szereted a feszült helyzeteket. Mindig arra törekszel, hogy nyugalmat teremts magad és a családod számára. A legnagyobb kihívás számodra, hogy megteremtsd a családi békét. Mindig azon fáradozol, hogy otthon minden rendben legyen, akkor vagy nyugodt, ha a szeretteid boldogak. Néha azonban az igyekezeted nem értékelik, ez az egyik legfájóbb pontod.

3. toll
Határozott egyéniség vagy, kitartasz a terveid mellett. Nem könnyű téged lebeszélni az elhatározásaidról, ez néha konfliktusokat is okoz a számodra. Nem vagy elégedett, mindig azon fáradozol, hogy többet és jobbat teremts. Óriási terveid vannak és képes vagy bármit a háttérbe szorítani, csak azért, hogy elérd amit akarsz. Sokan azt gondolják, hogy önző vagy, de ez nem így van, csak mindent szeretnél megteremteni, amire szükséged van.

4. toll
Nagyon erős egyéniség vagy, ha valamit el akarsz érni, addig próbálkozol, amíg sikerül. A család jelenti számodra a legtöbbet, értük mindent megteszel. Nem hagyod, hogy a szeretteid bántsák, mindig azon fáradozol, hogy boldogak legyenek. Fáradhatatlan vagy, a törődésed és a kedvességed a családod nagyon értékeli. Nem szereted a pletykát, ezért sokan visszahúzódónak tartanak, pedig te egyszerűen csak nem akarsz értelmetlen dolgokkal foglalkozni.

5. toll
Nagyon kreatív egyéniség vagy, akinek érdekes meglátásai vannak. Mindig hangot adsz a véleményednek és ez sokszor gondot is jelent, mert nem mindenki viseli jól. Nem könnyű téged felidegesíteni, de ha valaki a szeretteidet bántja, akkor dühbe gurulsz. Kiállsz magadért és a családodért, mások véleménye azonban nem érdekel. Jól tudod, hogy nem érdemes a külvilággal foglalkozni, ezért arra törekszel, hogy otthon béke legyen, nem foglalkozol mások gondjaival.

Forrás: ketkes.com

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!