Ezt üzeni az amarillisz

Hasonlóan az amarilliszhez, számodra az év fénypontja a karácsony körüli időszak. Az amarilliszek többnyire december végén, januárban bontják szirmaikat, te is pontosan ilyenkor vagy elemedben. Bámulatosan és fáradhatatlanul szervezed meg az ünnepeket, még arra is jut időd, hogy a család mellett a barátokat is vendégül lásd. Bármikor is legyen rád szükségük, mindig tudsz időt fordítani rájuk. Nagyszerű tanácsokkal látod el őket, legyen szó kisebb vagy nagyobb problémákról. Az amarillisz a csodálatos szépséget szimbolizálja, de üzenheti azt is, időnként érdemes túllátni a szépségen.

Ezt üzeni a liliom

Akárcsak a liliomban, benned is rengeteg az energia. Ha ezt a képet választottad, fáradhatatlanságoddal másokat is erősen inspirálsz. Rendkívül érdeklődő és kíváncsi típus vagy, pozitív a gondolkodásod és a hozzáállásod. Minden újdonságért lelkesedsz, viszont nem mindenkor könnyű veled együtt dolgozni. A többiek nem igazán tudnak téged követni, neked meg talán nincs elegendő türelmed, hogy kivárd, mire utolérnek.

Ezt üzeni a gerbera

Távolságot tarthatsz másokkal, ha ezt a virágot választottad. Törékeny típus vagy, veled óvatosan illik bánni. Nagyon sokan kedvelnek, és szívesen töltik az idejüket a társaságodban. Bájos és elegáns a megjelenésed, bármilyen társaságban szívesen fogadnak téged. Kíváncsi a természeted, viszont te magad nem nyílsz meg könnyen. Az életedet magad szervezed, előrelátó vagy, mindenkor van egy B terved is. Félénknek tűnhetsz, pedig nem vagy az, amit igazán szeretnél, azt meg is valósítod.

Ezt üzeni a sötét rózsa

A kék vagy a fekete szokatlan virág, és igencsak kitűnik a többi közül, akár csak te. Egyedi és megismételhetetlen típus vagy. Te sosem követsz másokat, mert téged követnek a többiek. Az átlagostól eltérő a gondolkodásod, de éppen ez a legnagyszerűbb és legkülönlegesebb tulajdonságod. Bámulatos a megjelenésed, téged nem lehet nem észrevenni. Független és önálló vagy, azt teszed, amit megfelelőnek gondolsz. Fogadd el, hogy másoknak is lehetnek kiváló meglátásai, melyeket ráadásul érdemes megfogadni.

Ezt üzeni a tulipán

A tavasz a kedvenced, ha a tulipánt szereted a legjobban. Már az első tavaszi napsütésben bontogatod a szirmaidat, az sem zavar, ha még kicsit csípősek a reggelek. A tulipán a különleges szeretet és szerelem virága is. Melegszívűnek ismernek nagyon sokan, érzékeny és finom a lelked. Amikor szerelmes leszel, a teljes szívedet odaadod a párodnak, hajlamos lehetsz többet nyújtani, mint amennyit viszonzásként elfogadsz. Hidd el, fantasztikus ember vagy. Ne engedd, hogy a félelmek, az aggodalom keresztezzen céljaid elérésében.

Ezt üzeni az orchidea

Az orchideához hasonlóan te is mindenhol jól érzed magad a világban. A virágok királynője a szépség nagykövete is lehetne, ahogyan te is. Az orchidea bámulatosan nőies és finom virág, mindez pedig természetesen a te jellemvonásaidban is megjelenik. A céljaidért keményen és szorgalmasan dolgozol. Bámulatos a problémamegoldó képességed, ezért barátaid, ismerőseid szívesen fordulnak hozzád tanácsért. Időnként úgy érezheted, kilógsz a környezetedből, mindez csak azért lehetséges, mert igazán különlegesnek születtél.

Forrás: nlcafe.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!