1. Nem kell bizonygatni senkinek semmit
Soha ne pazarold arra az energiád arra, hogy más embereknek bizonygatod a saját igazad. Mindenkinek más az elképzelése a dolgokról, tedd azt, ami a szíved szerint a legjobb számodra.

2. A herceg a fehér lovon nem létezik
Minden lánynak tudnia kell, hogy a herceg a fehér lovon márpedig nem létezik, legalábbis nem úgy, ahogy a tündérmesékből azt elképzeljük. Minden nőnek meg kell tudni állni a saját lábán is adott esetben. Ne várd mindig, hogy mások oldják meg helyetted a problémákat.

3. A nő egy kicsit férfi is kell legyen!
Ez azt jelenti, hogy ha szükség van rá, igenis be kell tudni ütni egy szeget, vagy be kell csavarni a villanykörtét. A férfias belső tulajdonságokra is szükséged lehet néha, mint pl. a hidegvér vagy a racionális döntéshozás.

4. Maradj önmagad!
A nők legnagyobb problémája, hogy egy kapcsolatba testestől-lelkestől beleadják magukat, annyira, hogy megszűnnek önmaguk lenni. Mindig, minden körülmények között próbáld megőrizni a személyiséged. Ne légy a partnered árnyéka!

5. A férfiak a butább nőket szeretik jobban
Ez sok esetben tényleg így van, hiszen azok sokkal inkább irányíthatóak. Az öntudatos nők, csak egy darabig vonzóak. Azonban ne akarj megfelelni a férfiaknak, légy önmagad! Egyszer biztosan eljön az a férfi, akit neked szánt az Ég.

6. A hibák segítenek továbblépni
Minden probléma egy lehetőség a fejlődésre. Azért vannak az életünkben a problémáink, hogy megoldjuk őket, és ezáltal fejlődjünk. Nem kell soha kétségbeesni, úgy kell tekinteni a problémákra, mint egy lehetőségre.

7. A legjobb barátaid is átverhetnek
Érdemes felkészülni arra idejében, hogy senki sem mutatja meg a valódi arcát, az igazi érzéseit. Néha csalódások fognak érni, de ezeken túl kell tedd magad, hiszen az élet megy tovább, bármi is történjen.

8. A pénz nem a legfontosabb a világban
A pénz egy eszköz a célok, és vágyak beteljesítéséhez, de egy idő után rá fogsz jönni arra, hogy önmagában nem boldogít.

9. Tanulj egy életen át!
Minden új információ egy lehetőség, a tanulás által több leszel. Soha ne érd be azzal, amit az iskolában tanultál, szerezz új információkat idősebb korodban is.

10. Szeresd önmagad!
A nők egyik legnagyobb hibájuk, hogy nem szeretik saját magukat. Próbáld ki, abban a percben, amint elkezded szeretni, és elfogadni magad, az egész életed megváltozik. Légy te a legfontosabb önmagad számára!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!