Hozzávalók

  • 6 db tojás,

  • 500 g mascarpone,

  • 250 g natúr joghurt,

  • 120 g cukor,

  • 30 g kókuszreszelék,

  • 500 g kenhető nutella,

  • kb fél liter tej,

  • kb 400 g babapiskóta attól függ mekkora az edény.

Elkészítés

A 6 tojás sárgájához adjuk a 120 g cukrot, robot géppel összekeverjük hozzáöntjük 500 g mascarponét, 250g natúr joghurtot és 30 g kókuszreszeléket, 6 tojás felvert habját óvatosan elkeverjük.

A babapiskótát a tejben megforgatjuk és a tál aljára szorosan sorban rakjuk.
Mikróban felolvasztottam félbögre nutella krémet így jobban kenhetővé vált! És megkentem a piskótákat, erre ráöntöttem az elkészített krém felét! Majd következett a második sor ugyanígy. Piskóta, nutella, és a maradék kókuszos-krém!

Célszerű elözőnap elkészíteni, hogy könnyen szelhetővé váljon.
Tálalás előtt még kókuszreszelékkel jól megszórtam! Sok sikert kívánok!

Mónika Gyurászné receptje!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!