Hozzávalók
-
6 db tojás,
-
500 g mascarpone,
-
250 g natúr joghurt,
-
120 g cukor,
-
30 g kókuszreszelék,
-
500 g kenhető nutella,
-
kb fél liter tej,
-
kb 400 g babapiskóta attól függ mekkora az edény.
Elkészítés
A 6 tojás sárgájához adjuk a 120 g cukrot, robot géppel összekeverjük hozzáöntjük 500 g mascarponét, 250g natúr joghurtot és 30 g kókuszreszeléket, 6 tojás felvert habját óvatosan elkeverjük.
A babapiskótát a tejben megforgatjuk és a tál aljára szorosan sorban rakjuk.
Mikróban felolvasztottam félbögre nutella krémet így jobban kenhetővé vált! És megkentem a piskótákat, erre ráöntöttem az elkészített krém felét! Majd következett a második sor ugyanígy. Piskóta, nutella, és a maradék kókuszos-krém!
Célszerű elözőnap elkészíteni, hogy könnyen szelhetővé váljon.
Tálalás előtt még kókuszreszelékkel jól megszórtam! Sok sikert kívánok!
Mónika Gyurászné receptje!
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!