Hozzávalók:

  • 8 dkg kókuszreszelék

  • 12 dkg porcukor

  • 15 dkg liszt

  • 2 evőkanál cukrozatlan kakaópor

  • 15 dkg vaj

  • 1 teáskanálnyi vaníliakivonat

  • 5 dkg teljes kiőrlésű keksz

A tetejére:

  • 3 evőkanál porcukor

  • 1 evőkanál cukrozatlan kakaópor

  • 3 evőkanál meleg víz

Elkészítése:
A száraz hozzávalókat egy tálba tesszük és összekeverjük. A kekszet is apró darabokra tördeljük és hozzáadjuk. A vajat felolvasszuk és hozzáöntjük, a vaníliát is belekeverjük és jól összedolgozzuk. Egy 16 x 26 cm-s tepsit sütőpapírral bélelünk és belekeverjük a tésztát, majd 170 fokon 15-20 perc alatt készre sütjük. A kakaóport, a cukrot és a vizet összekeverjük, bevonjuk vele a sütemény tetejét, majd hagyjuk, hogy szilárddá váljon és szeletelhetjük is.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!