1 csillag
Azok aki ehhez a csillaghoz tartoznak, nagyon kommunikatívak és érzelmesek. Az érzékeny emberek közé tartoznak. Gyakran válnak zárkózottá és a gondolataik hatására melankolikusak is lehetnek. A saját félelmeikkel kell harcolniuk, különben hajlamosak belebetegedni. Tartózkodniuk kell a függőséget okozó szokásoktól.

2 csillag
Akiket ez a csillagjegy jelképez, nagyon gondoskodóak. Ők általában remek anyák, akiknek a családjuk a legfontosabb. Ezek az emberek praktikusak, nagyon türelmesek és áldozatkészek. Szeretnek jókat enni és jókat főzni. Azonban oda kell figyelniük magukra, ha szeretnék megőrizni alkatukat.

3 csillag
Akiknek a születési dátumához ez a csillag tartozik, nagyon szerencsések. Aktívak, nem tudnak egy helyben ülni és várni, hogy alakuljon az életük. A legnehezebb helyzetekben is megtalálják a megoldásokat. Azonban nem tudják visszafogni magukat, néha a viselkedésük miatt nagyon szégyellik magukat, bánják ha valakit megsértenek.

4 csillag
Akik ezen csillag alatt születtek nagyon intelligensek, művészi hajlamaik is vannak. Nagyon hasonlítanak a 3-as csillag szülötteihez, mivel rengeteg dolgot a saját erejükből érnek el. Szeretnek utazni. A felelősséggel járó feladatokat jól át kell gondolniuk és oda kell figyelniük, ha egyszerre több dolgot csinálnak.

5 csillag
Azok akik ehhez a csillaghoz tartoznak nagyon erős akaratúak. Jó a szervezőképességük és jó vezetők lehetnek. Általában nagy felelősség hárul rájuk, ezért nagyon zárkózott személyiségek. Szótlanná válhatnak, előfordul, hogy csak figyelik, mi is történik körülöttük. Még időben fel kell keresnie egy szakorvost, aki rávilágítja belső értékeire.

6 csillag
Azok akik ehhez a csillaghoz tartoznak, férfias személyiségűek. Szorgalmasak és nagyon erős akaratúak. Határozottságuk lévén jó főnökök lehetnek. Azonban sokszor átlépik a határokat és bánják, hogyan viselkedtek, vagy beszéltek másokkal.

7 csillag
Romantikus gondtalan embereket jelképez ez a csillag. Az emberek azt hiszik, hőgy ők nem tudnak az élet nehéz helyzeteihez alkalmazkodni, de ez nem így van. A pénz és a megfelelő anyagi körülmény a legfontosabb a számukra, ezért hajlandóak tenni is. Arra oda kell figyelniük, hogy minél többet adnak, annál többet kapnak.

8 csillag
Zárkózott természetűnek tűnnek. Kedvesek, de csak azokkal aki meg tudja nyitni őket. Időnként túl sokat dolgoznak és elfelejtik, hogy az életben más dolgok is vannak, nem csak a munka. Meg kell tanulniuk pihenni és odafigyelni más dolgokra is.

9 csillag
Akiket ez a csillag jelképez aktívak, lelkesek és erős akaratúak. Remekül oldják meg a helyzeteket, ami annak köszönhető, hogy szeretnek gondolkodni. Időnként hajlamosak megbántani a környezetüket anélkül, hogy észrevennék.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!