Légy türelmes!

1. Aki megsértett, annak bocsáss meg
Természetesen abszurdnak tűnik ez a dolog, de, ha valaki megsért, és te csak tovább szítod a tüzet, vagy bosszút forralsz, akkor csak a negatív energia árad belőled. Nézz tisztelettel és elfogadással az illetőre! Ez a legjobb módszer arra, hogy lelki terhek nélkül élhesd az életed. Így legalább nem kerít hatalmába a negatív energia, a gyűlölet.

2. Szeresd az embereket
A negatív karma visszafordítása úgy is lehetséges, ha annyi szeretet adsz mindenkinek, amennyi csak ki fér belőled. Vagyis a lehető legtöbbet! Annak is szeretet kell adnod, aki ezt nem viszonozza. A szeretet pozitív energiával tölti fel a világot. Gondolj csak bele, mennyivel másabb lenne a világ, ha mindenki szeretettel közeledne az embertársai felé.

3. Légy türelmes!
Egy nagyon felgyorsult világban élünk, senkinek nincs ideje a másikra. Az állandó rohanás, stressz, megbetegít. A türelem művészetének elsajátítása visszafordítja a negatív karmát, segít elmélyülni igazi emberi lényedben. Ha valaki beszél hozzád, hallgasd végig, ne vágj a szavába, ha sorba kell állnod, vagy egy dugóban várakozol, ne türelmetlenkedj. Használd okosan ezt az időt, pl. figyeld közben a lélegzetedet.

4. Vond le a következtetést minden történésből
Ne felejtsd az életben azért történik veled ez vagy az, hogy tanulj belőle. Minden történés a fejlődésedet szolgálja akár pozitív, akár negatív dolog történik veled. Az élet nem mindig azt adja, amit szeretnél, hanem amire szükséged van.

5. Légy optimista!
A gondolataid segítenek abban, hogy olyannak lásd a világot, amilyennek szeretnéd. A világ nem magától fog megváltozni, hanem a látásmódodtól. Ha csak rossz dolgokra gondolsz nap mint nap, és negatív színben látsz mindent, akkor pontosan olyan is lesz az életed. Próbáld ki egy nap csak a jó dolgokat észrevenni, az optimista látásmód segítségedre lesz abban, hogy a világ(od) megváltozzon. A pozitív gondolkodás semlegesíti a negatív energiákat.

Forrás: tudasfaja.com

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!