Régóta sejtettük, hogy a kutyáknak különleges képességük van a veszély felismerésére, ám most még biztosabbak lehetünk benne!
A képen látható lány 2015-ben teherbe esett. A kutyája eleinte ugyanúgy viselkedett, mint azelőtt, ám egyszer csak minden megváltozott: ahogy növekedett a hasa, annál nyugtalanabb lett.
Először csak bámulta, ám nem sokkal később már meg is ugatta gazdája pocakját!

A család nem értette a különös reakciót, ám amikor a lánynak fájni kezdett a háta, elkezdtek gyanakodni arra, hogy valami nem stimmel. Elment kivizsgáltatni magát, de nem találtak semmit, a baba egészségesnek tűnt.
Otthon viszont nem változott semmi, így Alhanna a barátai segítségét kérte. Ők egyöntetűen azt javasolták, hogy ne hagyja ennyiben a dolgot, járjon utána annak, hogy miért jelez a kutya!

A tanácsok hatására visszament, és meglepő dolgot állapítottak meg nála: mindkét veséje megfertőződött egy ritka és veszélyes betegséggel és már nem sok lett volna neki hátra!
A kórházban megfelelő kezelést kapott, így mind az anyuka, mind a baba túlélték a fertőzést. Alhanna nagyon hálás a kutyájának, hiszen fényt derített a komoly problémára!

Forrás: Blikkrúzs

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!