Sokkal többet elárul rólad, mint gondolnád!

A hagyományos csillagjegyével nagyjából mindenki tisztában van, viszont jó tudni, hogy nem csak egyfajta besorolása létezik a csillagjegyeknek. Most egy különleges listát hoztunk nektek, amelyből megtudhatjátok, hogy az Indián horoszkóp szerint milyen állat képviseli a születésed időszakát.

 

Az indián horoszkóp egy sokkal mélyebb és tartalmasabb jellemzést adhat azzal kapcsolatban, hogy merre tartunk, milyen tapasztalatokat gyűjtünk, így nézzük is neked mit tartogat az Indián horoszkópod.

 

A sólyom (május 21 - április 19)

Egy rendkívüli bölcsességgel rendelkező személyiség vagy, a baj csupán az, hogy nem vagy tisztában az eszközökkel és a módokkal, amelyek révén megoszthatnád a benned lakó bölcs gondolatokat. Nagyon nehezen engeded el a dolgokat, és olykor hamarább jár a szád, mint ahogyan gondolkodnál, ezért sokszor a meggondolatlanságoddal megbántod az embereket.

A vidra (január 20 - február 18)

Túlságosan sokat teszel másokért, főleg olyanokért, akiknek eszük ágában sincs viszonozni az odaadásod. Egyre nagyon figyelj oda: ne erőltesd túlságosan meg magad, mert ha nem szentelsz több időt önmagadra, hamarosan ki fogsz merülni.

A medve (augusztus 23 - szeptember 22)

Ez a jegy az Indián zodiákusban az intuitív emberek jegye. Valószínűleg nagyon sok időt töltesz elmélkedéssel, így érzelmeid is nagyon mélyen gyökereznek. Mint egy aranyos mackó, te mindig ott vagy, ha másoknak segítségre lenne szüksége.

A szarvas (május 21 - június 20)

Nagyon szeretsz egyedül lenni, és igazán zavarba tudsz jönni, ha több ember előtt kell produkálnod magad. Nagyon szenvedélyes vagy és odaadó, de ezt az oldaladat csak nagyon keveseknek mered megmutatni. Ne zárkózz el annyira a külvilágtól.

A hód (április 20 - május 20)

Legfőbb erényed a szorgalmadban rejlik, nem riadsz vissza a kemény munkától, ezért ha egyszer valamit a fejedbe veszel, addig nem nyugszol, amíg az meg nem valósul.

A bagoly (november 22 - december 21)

Bagoly lévén sokszor nem tiszta előtted, hogy ki is vagy és merre is tartasz pontosan. Nagyon sok minden foglalkoztat egyszerre, mégsem érzel semmi iránt sem egyértelmű elköteleződést. Sokszor kapod magad azon, hogy egyedül harcolsz a világ ellen.

A lazac (július 22 - augusztus 22)

Egy nagyon szerető személyiség vagy, de sajnos, sokszor hagyod, hogy az emberek kihasználjanak. Kicsit határozottabban kellene viselkedj ahhoz, hogy komolyan vegyenek, de ez óriási erőfeszítésedbe kerül.

A farkas (február 19 - március 20)

Egy igazi gondoskodó vagy, aki határozottságával nem hagyja, hogy mások kihasználják, mégis a végtelenségig képes szeretni. Az egyik legnagyobb előnyöd, hogy könnyen képes vagy megbocsájtani, így az emberek igazán felnéznek rád.

A holló (szeptember 23 - október 22)

Te vagy az az ember, aki még a legkuszább szálakat is könnyedén szét tudja választani. Mindig mindent könnyen átlátsz, ezért a legtöbbször te vagy az, aki mindent meg szokott oldani. A legtöbb emberrel ellentétben nem veszel el a részletekben, és ez visz előrébb a mindennapokban.

A fakopács (június 21 - július 21)

A környezetedben lévő embereket úgy ismered, akár a tenyeredet, mégis sokszor hagyod, hogy a rossz szándékú személyek ellened tegyenek. Kicsit jobban meg kellene válogatnod, hogy kikben bízol meg feltétel nélkül.

A kígyó (október 23 - november 21)

A kígyó az erőt szimbolizálja az Indián kultúrában. Sokkal többre vagy képes, mint azt hinnéd, ezért a legfontosabb, amit meg kell tanulnod az az, hogy jobban bízz, magadban!

A sarki lúd (december 22 - január 19)

Te valahogy mindig valami többre vágysz. Sosem kielégítő számodra a jelenlegi állapotod, sikereid. Elkötelezetten hiszed, hogy jobbat érdemelsz, és ezért folyamatosan is küzdesz.

 

Forrás

 
 
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!