Puszi a szájra
Egy gyors szájra adott puszi jelentése többértelmű lehet. Az a férfi, aki a nap folyamán többször így cselekszik közös jövőt tervez veled, társként tekint rád, de még nem érzi kiteljesedettnek a kapcsolatotokat. Az irány jó, de még vár rátok az út!

Homlokpuszi
Ha a homlokodra lehel érzéki puszit a párod, biztos lehetsz benne, hogy feltétel nélkül szeret és bízik benned. A kezedbe helyezte a bizalmi kérdést, ha nem élsz vele vissza és viszonozod azt, boldog és ritka párkapcsolat lesz a tiétek.

Gyors, játékos arcra adott puszi
Ez a srác még nem nőtt fel teljesen, legbelül még gyereknek érzi magát. Érzelmeit félve mutatja ki, így inkább arcon puszil téged, mintsem szájon. Mély tisztelettel és odaadással van irántad, csaknem “anyatigrisként” tekint rád, aki óvja, védelmezi, irányítja őt.

Nyak puszilgatása
Ez már nem csak a belső érzelmek kinyilvánítását jellemzi, hanem egy olyan pontot is, hogy a kémia erősen működik a férfi részéről. Nem azt jelenti, hogy csak “azt” akarja, csupán erős, csillapíthatatlan vonzalommal van irántad és nehezen tud betelni veled.

“Francia csók”
Ez a tipikus nyelves változat. A szerelem, az érzékiség és a mélyről áradó érzelmek kinyilvánítása. Nem csak nőként tekint rád, hanem egy társként is, akire minden területen számít.

Fejre adott puszi
Amikor az ajkai csak a hajad érintik, az arra ad jelet, hogy még van mit kiteregetnetek egymás előtt. Nem vagytok messze egymástól, de az akadályok, a titkok, a félelmek még mindig köztetek állnak.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!