A januárban született férfi

A januárban született férfinak erős az akaratereje és individualista. Megbízható, őszinte és baráti tanácsokat ad. Türelmetlen mert úgy gondolja, hogy az élet csak tőle függ, egyenes beszédű, nem tud hazudni.

A gondolkodása analitikus, nyugodt, stabil ember a munkában is kiegyensúlyozott. Megoldja egyedül a nehezebb problémákat is, eltartja magát. Szereti a csapatmunkát csak egy kissé egoista. Felelősséget vállal a tetteiért, a szabadidejét intellektuális programokkal tölti.

A februárban született férfi

Erős karakterű, de érzékeny. Gyors gondolkodású és szereti megoldani azonnal a problémákat. Néha nincs ízlése a művészethez, filozofikus gondolkodású, matematikai elemzési készségekkel rendelkezik.

Általában makacs és nem hallgatja meg mások tanácsait. Egyszerűen öltözködik, amikor szüksége van sok pénzre, akkor azt egyedül elő tudja teremteni magának. A tulajdonságait 30 éves kora után fedezi fel, szeret társadalmi aktivista, pap vagy tanító lenni. Számára a család szent. A szerelemben őszinte és egyszerű, de olykor határozatlan.

A márciusban született férfi

Kellemes a viselkedése, határozott, nem könnyű őt megingatni. Intellektuális, nehezen köt kompromisszumokat. A kritikát nehezen viseli és azt is, ha alaptalanul vádolják. Lelkes, okos, jó megoldást talál mindenre, gyorsan reagál és határozott.

Amikor nincs jó kedve meggondolatlan dolgokat mond, amit később megbán. Általában korrekt és fegyelmezett. Nem akar feltétlenül vezetővé válni, de ha szükséges akkor jó vezető válik belőle. A siker garantált.

Az áprilisban született férfi

Jóindulatú, keveset beszél inkább a tettek embere. Nagyon jó szakember, ambíciói vannak, nyugodt, szorgalmas és lelkiismeretes. A kisebb dolgokban átadja a döntés jogát a feleségének, de nagyobb dolgokban határozott.

Egy nőben nagyon tiszteli a tisztaságot. Nyilvános konfliktusok esetén a felesége pártját fogja még akkor is, ha annak nincs igaza.

A májusban született férfi

Nem szeret sokat magyarázkodni, az ő legfontosabb tulajdonsága az hogy gyorsan reagál és megérti a dolgok lényegét. Az őt körülvevő emberekkel kedves és megértő, a rokonokkal is barátságos. Sikeres és tekintélye van a munkahelyén. Türelmetlen, de szeret vezető lenni. Nagyon bízik a saját erejében, humoros és cinikus is egyben.

Az élet nem unalmas számára. Analitikus gondolkozású, makacs de elkötelezett kolléga. Próbál segíteni a körülötte lévőknek, szorgalmas, nem viseli el a nemtörődömséget. Szereti a tudományos tevékenységeket és nem vesződik el a részletekben. A rossz tulajdonsága az, hogy borzasztóan makacs, nem bízik az emberekben és mindent egyedül szeret csinálni.

A júniusban született férfi

Individualista, visszautasítja mások véleményét, de egy közösség jó hatással van rá. Tudja, hogy mit akar és azt is, hogyan érheti el. Diplomatikus, ismeri azoknak az embereknek a pszichológiáját akikkel kommunikál, nagyon türelmes.

Sokat olvas, könnyen meg tudja oldani az életben felvetődő problémákat. Találékony, nagyon jó gondolkodású, csapatszellemű és szereti a szabadságot. Energikus, ritkán fordul orvoshoz.

A júliusban született férfi

Nyugodt és türelmes, figyeli és ismeri a körülötte elő emberek lelkivilágát. Néha kiegyensúlyozatlan, makacs de határozott. Hajlamos hamar felidegesíteni magát, a dühe azonban hamar elszáll.

A világot vázlatosan érzékeli, csak fehér és fekete létezik a számára. A családja a legfontosabb a számára, hűséges, kitartó. Ha egyszer megtalálja élete szerelmét, akkor arra fog törekedni, hogy boldoggá tegye.

Az augusztusban született férfi

Ő egy igazi férfi, elegánsan öltözködik. Példás férj, szereti a családját és a gyermekeit. Nehezen köt kapcsolatokat, de könnyen búcsúzik.

Stabil, kiegyensúlyozott, kedves és békés. Gyors gondolkodású és felvállalja magát. Nagyon jó ötletei vannak és tapasztalatokkal rendelkezik, jó vezetővé válhat. Hisz a saját intuíciójában és szeret ő a legfontosabb lenni. Szereti magát pontosan kifejezni.

A szeptemberben született férfi

Okos, intellektuális, ambiciózus. Sok embert képes befolyásolni, idealista.
Jó szervező és jó vezető, a munkáját tökéletesen elvégzi. Logikusan gondolkodik, az anyagi jellegű dolgait is egyedül biztosítja saját maga számára.

Nem szereti a monoton életet, szabadidejét a tévé előtt tölti. Szeret könyveket és régi újságokat olvasni azért, hogy bebizonyítsa a kollégáinak, hogy mennyi mindent tud. Szereti a családját és a gyerekeit, szeret foglalkozni velük és nevelni őket.

Az októberben született férfi

Szkeptikus és nagyon jó gondolkodású, az intuíciója és a logikája nagyon fejlett. Nem ismeri el a kompromisszumokat. Nem szereti a határokat, az érzelmei őszinték. Tiszteli a függetlenséget és a saját gondolkodását. Vendégszerető és odaadó a barátaival szemben, de konzervatív természetű.

Szabadon gondolkodik, a tettek embere és mindig győztes. Szkeptikus az új ötletekkel kapcsolatosan. A szerelemben hűséges, felelősségteljes és tudja mi a kötelezettsége.

A novemberben született férfi

Diplomatikus, jó gondolkodású és komoly, mindig nagyon pontos. Szereti az őszinteséget, a vitákban ő akar nyerni. Szerencsés, a karrierjét könnyen építi. Néha szeret egyedül lenni és keveset beszél. Nem változtat az eszméin, nem szeret nyomás alatt lenni ilyenkor megmakacsolhatja magát.

Nem szereti a kalandot, a hűséges, komoly kapcsolat híve. Szereti a csendet és a családját, általában fiú gyermekei születnek. Szeret a gyerekeivel foglalkozni, nevelni őket és sok időt tölteni együtt velük.

A decemberben született férfi

Dolgos és mindenre képes. Szereti a technológiai innovációkat és a változásokat az életében. Nem szeret csak úgy ülni vagy unatkozni, minőségi munkát végez.

Szereti a kreativitást és szereti, ha be van biztosítva anyagilag. Olyan hobbija lehet amely egy életre szól. Nagyon figyelmes és kíváncsi, mindent megtervez már jó előre. Figyelmes férj és mindenben segít a családjának. A szabadidejét a gyerekeivel tölti.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!