A lényeg, hogy elvigyen oda, ahová szeretnéd – de lássuk be, a legtöbben azért ennél többet érzünk a lábbelink iránt. Te milyen viszonyban vagy a tiéddel? És mennyire szereted? A csillagjegyed szerint ilyen cipő illene hozzád a leginkább!

Ilyen cipő illik hozzád a csillagjegyed szerint

 

KOS:
A Kosok nem szeretnek egy helyben toporogni, hatalmas a lendületük, és szeretnek helyből megoldani feladatokat! Épp ezért a sportos, kényelmes cipők illenek hozzájuk, amiben nem kell kétszer is meggondolni, hogy nekiugranak-e egy komolyabb feladatnak. 

Kos


BIKA:
A bikák hajlamosak kicsit túlvállalni magukat, és erőnek erejével is megoldani a kihívásokat. A lelkük mélyén ugyanakkor romantikusak, ezért legjobban olyan cipő passzol hozzájuk, ami egyszerre ad támaszt, ugyanakkor finom, elegáns, nőies is. 

Bika


IKREK: 
Az ikrek imádják a figyelmet, és ha olyan ruhákat, kiegészítőket viselhetnek, ami kicsit megosztó is lehet akár. Éppen ezért cipőből is szívesen választanak kirívó darabokat! Egy kényelmes sportcipő illik energikus természetükhöz, ugyanakkor ha valamilyen meghökkentő, rikító színben is pompázik, akkor különc, egyedi stílusukhoz is illik majd a lábbeli. 

Ikrek


RÁK: 
A rákok szeretnek csinosak lenni, ugyanakkor mégis az a legfontosabb számukra, hogy mindig készen álljanak minden feladatra, ne feszengjenek semmi miatt, és azt sem kifejezetten szeretik, ha túl nagy a feltűnés körülöttük. Egy elegáns oxford cipő számukra tökéletes választás lehet. 

Rák


OROSZLÁN: 
Az oroszlánok szeretik, ha észreveszik őket, és azt sem bánják, ha olyasmit kell bevállalniuk, ami másokat kicsit megriasztana. Egy magas tűsarkúban igazán elemükben érzik magukat, úgy érzik, végre kiengedhetik a karmaikat, és megmutathatják a világnak, micsoda hatalom lakozik formás lábaikban. 

Oroszlán


SZŰZ: 
A szüzek szeretik az egyszerű, mégis elegáns és csinos dolgokat, így a legszívesebben könnyű kis nyári szandálokban járnak. Nem keresik a túldíszített darabokat, de ha van valami apró dekoráció a lábbelin, akkor még szívesebben viselik, hiszen ösztönösen vonzódnak a szemet gyönyörködtető, mégis egyszerű, finom dolgok iránt. 

Szűz


MÉRLEG: 
A mérlegek a divat iránt legfogékonyabb csillagjegy szülöttei, így mindig az aktuális trendnek megfelelő cipőt keresnek. Nem az a céljuk, hogy feltűnőek legyenek, hanem hogy a megjelenésük makulátlan legyen, így ennek megfelelően a letisztult, elegáns darabokat részesítik előnyben, és jellemzően semleges színekben - feketében, barnában, nude-ban - keresgélnek, amikor cipőt választanak. 

Mérleg


SKORPIÓ: 
A skorpiók szeretik megmutatni, hogy mennyi tűz lakozik bennük, még ha azt a mindennapi tevékenységükhöz el is kell fojtaniuk néha. Éppen ezért imádják a peep toe cipőket, mert azok éppen csak sejtetik a felszín alatt meglapuló, szexi, forrongást, miközben akár az irodában is alkalmas viseletnek számíthatnak. 

Skorpió


NYILAS:
A nyilasok rosszul viselik, ha bármi is korlátozza a szabadságukat, ezért olyan cipőt keresnek, amiben tökéletesen kényelmesen érzik magukat. Szívesen viselnek sportcipőket, akár futócipőt is, mert ebben szinte úgy érzik, mintha mezítláb lennének, és semmi nem köti őket a mozgásukban. 

Nyilas


BAK: 
A bakok szeretik a hagyományos dolgokat, ezért cipőben is szívesen viselnek olyasmit, ami kamaszkoruk óta beválik. Alapvetően az alkalomhoz öltöznek, de ha bármit viselhetnek, legszívesebben a jó öreg tornacipőhöz, dorkóhoz nyúlnak vissza, mert abban magabiztosnak érzik magukat. 

Bak


VÍZÖNRŐ: 
A vízöntők számára különösen fontos, hogy megbízhatónak tűnjenek, olyan ember benyomását keltsék, akire lehet alapozni, és akinek lehet adni a véleményére. Ezért szívesen hordanak az irodán kívül is alkalmi cipőket, a félcipők pedig egyenesen a gyengéik lehetnek, különösen, ha fémes színük van. 

Vízöntő


HALAK:
A halak számára fontos, hogy mindig alkalmazkodni tudjanak a helyzethez, senki ne tudja kihúzni a lábuk alól a talajt, és tudják, hogy ehhez rugalmasnak, alkalmazkodónak kell lenniük. Mindeközben a finomság, nőiesség is nagyon fontos a számukra, éppen ezért szívesen hordanak elegáns, légies balerina cipőket. 

Halak

Forrás: bien.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!