Kos

Valódi amazon vagy, aki szeret gőzerővel pörögni. A kapcsolatosban egyenes vagy, azonban ha úgy érzed egyedül könnyebben meg tudod oldani a dolgokat, akkor nem feltétlenül kéred ki mások véleményét. Nagyon impulzív vagy, néha előfordul, hogy hamar beszélsz, mint, hogy gondolkodnál.

Bika

Makacs természetű vagy, de nagyon jó ember. A szerelmet nálad jobban senki sem ismeri! Viszont ha megbántanak, azt nem viseled jól, nem ajánlott egy bika ellenségévé válni. A kedvesedért mindent megteszel, a szerelem és a család a legfontosabb számodra! Nagyon erős egyéniség vagy, ami sokszor a hasznodra válhat!

Ikrek

Időnként gyerekes vagy, a környezeted néha úgy érzi nem vagy képes felnőni. Lehet, hogy már családod van, de attól még a gyermeki báj benned él. Képtelen vagy egy helyben maradni, de nagyon érzelmes vagy. Érzelmes és szentimentális vagy.

Rák

A gondoskodás és az anyai szeretet az éltető erőd. A különlegességed, hogy a felnőttekkel, a szeretteiddel is így viselkedsz. A családod szerencsésnek érezheti magát! Hatalmas lelked van és akkor vagy boldog, ha a családod boldoggá teheted.

Oroszlán

Szebbé akarod tenni a dolgokat. Ha megkapod a törődést amire vágysz, boldoggá teszed a kedvesed. A szerelmed és a családod a legfontosabb a számodra. A szerelem számodra lételem, akkor vagy igazán boldog, ha az érzelmi életed rendben van.

Szűz

Nagyon megértő személyiség vagy, ezért sokan irigyelnek. Figyelsz a környezetedre. A kapcsolatod akkor működik jól, ha türelmesek veled, mert előfordul, hogy nem könnyű elviselni a stílusod. A gyermekeidért élsz, a boldogságuk számodra a legfontosabb.

Mérleg

Szereted ha a környezeted úgy gondolja, hogy törékeny és védtelen ember vagy, akit meg kell óvni a világ dolgaitól. Sokszor ki is használod ezt. Erős ember vagy, aki a céljai érdekében képes törékeny emberként viselkedni. A környezetedet időnként hallgasd meg.

Skorpió

Rólad mintázták a nagy betűs nőt! Nem csak a jó tulajdonságaid miatt, a makrancosságoddal, a féltékenykedéseddel együtt is sokan szeretnek. Óriási lelked van, de ha valaki megbánt, azt nem tűröd szó nélkül. A szerelmed és a szeretteid azok akik valóban fontosak neked.

Nyilas

A nőiesség megtestesítője vagy és ki is használod ezt, ha szükség van rá. Tudod jól, hogyan kerülhetsz a figyelem középpontjába, de csak akkor ha célod van. Egyébként nem szeretsz a középpontban lenni, nem engedsz túl sok embert a közeledbe. A szerelmed és a rokonaid azok akiket valójában közel engedsz magadhoz.

Bak

Valódi inspiráció vagy a kedvesed és a családod számára. Jól szervezed a családi életet és mindent megteszel azért, hogy boldoggá tedd a környezetedben élőket. Valódi anyatípus vagy, aki nem mond le a nőiességről, csak azért mert szült. Ha a párod megadja neked amire vágysz, megtudhatja, milyen egy jó feleség.

Vízöntő

A férfi meg kell, hogy hódítson ha téged akar. Akinek ez nem megy, az nem is lenne megfelelő partnered. Szenvedélyes ember vagy, akinek hatalmas lelke van. Csodás anya és feleség vagy, de elvárod, hogy úgy szeressenek, ahogyan azt egy hölgy megérdemli.

Halak

A kedved váltakozó. Szereted elérni amit akarsz, de ha ez nem sikerül, könnyedén mérges leszel. Szeretsz másokat irányítani, de ezt általában kedvesen teszed. A nőiesség számodra azt jelenti, hogy modern tyúkanyóként vigyázol a gyermekeidre.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!