Ha ezeket tapasztalod, itt az ideje, hogy többet foglalkozz magaddal.

A lélek gyógyítását ugyanolyan komolyan kell venni, mint a testét, mert különben szorongással, krónikus stresszel, depresszióval szembesülünk, és soha nem fogunk így teljes életet élni. A lélek mindig jelez, vegyük észre időben, ha elfáradt.

1. A nap folyamán állandóan fáradtnak érzed magad, mindig csak aludnál, pihennél. Éjszaka viszont nem tudod rendesen kialudni magad, mert szorongsz, tervezel, agyalsz. Gyakran előfordul, hogy rémálmokkal és erősen intenzív álmokkal kell megküzdened.

2. Erős testi tünetekkel küzdesz látszólag semmi komolyabb ok nélkül: fájdalommal, izomfeszültséggel gyulladással, gyomorproblémákkal, homályos látással, fejfájással.

3. Ha valaki megkérdi, hogy a mi a bajod, nem tudsz rá válaszolni, mert valójában te magad sem tudod, csak egy erős letargiát és nyomást érzel magadon. Nem tudod kifejezni, hogy mit érzel, de nem tudsz megszabadulni a negatív energiától.

4. Szétszórt és figyelemhiányos vagy, mivel az elméd és a tested nincs összhangban.

5. Igen erős érzelmekkel kell megküzdened nap mint nap, ez igaz mind a negatív, mind a pozitív érzéseidre. Egyik pillanatban még tele vagy szeretettel, míg a másikban már erős kétségbeeséssel, és szomorúsággal küszködsz.

6. Időnként enyhe pánikrohammal és krónikus szorongással küzdesz.

7. Magányosnak érzed magad társaságban is, úgy érzed, a legtöbb ember nem ért meg, állandó védekező álláspontban vagy, nem tudod, kiben bízhatsz.

8. Sokszor vagy féltékeny, dühös, és negatívan látod a körülötted zajló dolgokat. Nem érted, hogy mi történik veled, mivel általában kedves, érdeklődő, pozitív személy szoktál lenni.

9. Gyenge vagy fizikailag, minden mozgás nehezedre esik, úgy érzed, nincs energiád. Nem motivál, hogy edzeni menj, mivel tehernek érzed, nem szereted a kötelező dolgokat.

10. Sokszor érzel félelmet és bizonytalanságot a jövővel kapcsolatban. Sokszor érzed úgy, hogy eleged van mindenből, és nem sok értelmét látod a jövőről való ábrándozásnak.

 Forrás

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!