Kos
Olyan valakire van szükséged, aki mellett nem unalmas az élet, és mindig biztosít valami újat a kapcsolatban. Olyan partner kell számodra, akire mindig szenvedéllyel, és vágyakozással nézel.

Bika
A legfontosabb számodra, hogy a partnered őszinte legyen hozzád, ha rajtakapod a legkisebb hazugságon, akkor rövid időn belül kiábrándulsz belőle.

Ikrek
Olyan partnerre van szükséged, aki nagyon jól ismer téged, és ennek ellenére elfogad az összes hibáddal együtt. Fontosak számodra a jó beszélgetések, hogy a negatív és pozitív élményeidet egyaránt megoszthasd a partnereddel.

Rák
Egy romantikus partnerre van szükséged, aki minden percben kifejezi azt, hogy mennyire fontos vagy számára. Az az ideális partner számodra, aki ki tudja mutatni a valódi érzéseit.

Oroszlán
Már-már zavar, ha a párod állandóan rajtad csüng, fontos számodra, hogy egy független, de odaadó partner legyen melletted. Egy igazi együttműködő csapattársra vágysz.

Szűz
Fontos, hogy a partnered mellett mindig önmagad lehess, ne kelljen megjátszd magad. Párod fogadjon el olyannak, amilyen vagy, és mutassa ki szeretetét.

Mérleg
Számodra nagyon fontos az intimitás, hogy a partnered is tabuk nélkül nyitott legyen a témára. Ha sokáig veled akar maradni a párod, akkor fontos, hogy becsületes, és átlátható legyen.

Skorpió
Azt szeretnéd, hogy mindig boldoggá tegyen, állandóan mosolyogjon, és soha ne legyenek problémái. Viszont a te problémáidra mindig találjon megoldást. Mivel tudod, hogy a valóságban nem nagyon létezik ilyen, ezért nehezen találsz magadnak állandó partnert.

Nyilas
Független személyiség vagy, de szükséged van valakire, aki mindig melletted van, de mégis tiszteletben tartja a privát zónádat. Ha át akar lépni bizonyos határokat a partnered, akkor hamar kilépsz a kapcsolatból.

Bak
Olyan valakire vágysz, aki mellett nagyon fontosnak érezheted magad, aki megbecsül, és értékesnek tart. Fontos az is, hogy érzelmileg mindig stimuláljon, mert hanem hamar megunod.

Vízöntő
Mivel az önbizalmad sokszor szokott kicsi lenni, ezért fontos, hogy a partnered mindig támogasson, és elmondja, hogy mennyire értékes vagy. Lényegében egy stabil támaszra van szükséged.

Halak
Olyan partnerre van szükséged, akivel szívből tudsz nevetni, és mindig benne van egy jó kis buliban. A negatív embereket nem tudod elviselni.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!