Ha elolvasod ezt a személyiségtesztet, megtudhatod mire van szüksége a lelkednek!

Remélhetőleg sikerült a nyarat pihenésre is fordítanod, mégis fontos lehet a következő teszt üzenete számodra. Testünk-lelkünk-szellemünk szoros egységet alkotnak, és egymást igyekeznek támogatni minden téren. Ha lelkünk/szellemünk kifárad, és üzenni kíván a tudatunknak, hogy “kapcsoljon ki a gépház egy kicsit”, de mi ezt az üzenetet nem vesszük, lebetegszünk.

Érdemes tehát arra a bizonyos belső hangra, az intuícióra hallgatnunk, ha azt súgja, itt most bizony feltöltődésre van szükség! Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk működni a továbbiakban is, időt kell szánnunk a lazulásra. Hogy kinek mit jelent a kikapcsolódás, ez egyénenként változó. 
Itt egy teszt, ami vízuális segédeszköz lehet számodra, és elárulja te mire vágysz a legjobban, amit talán nem hallasz meg belülről. Próbáld ki! Kattints arra a képre, amely a négy közül legjobban megragadja a képzeletedet.

Válaszd ki a 4 kép közül azt, amelyik a legjobban megszólít!

 

Ha az 1. képet választottad: 

Régóta gondolkozol már azon, hogy itt az ideje belekezdeni egy új ismeret elsajátításába? Itt az idő! Neked ez hozza meg a várva várt felfrissülést. Iratkozz be oda, ahova a szíved húz és tanulj! 

Ha a 2. képet választottad:

Egyértelműen elvonulásra van szükséged, de nem mindegy hova! Keress magadnak vízpartos, eldugottabb helyet, ez fog kicserélni igazán. Ha csak egy hétvégére is, de vonulj el a szürke hétköznapokból! 

Ha a 3. képet választottad:

Taposó malomba kerültél, nincs időd a kikapcsolódásra? Talán otthon is meg tudod teremteni a béke szigetét egy fantasztikus fürdővel. Füstölő, illatos gyertyák, egy pohár finom ital és egy kád víz... 

Ha a 4. képet választottad:

Itt az idő, hogy lerakd a feszültséget és belevesd magad a bulizásba. Menj koncertre, partikra, ismerkedj jó fej emberekkel, 'élj a mának'! Táncold ki a feszültséget, érezd végre jól magad. 

Forrás: illuzio.cafeblog.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!