Ha a koponyát láttad meg először, akkor érzelmes, érzékeny, aggódó ember vagy, aki halálosan komolyan vesz mindent - az összes helyzetből a legjobbat akarod kihozni, és ez a fajta maximalizmus gyakran többet árt neked, mint használ. Néha légy lazább, engedd el magad, ne idegeskedj, ne szomorkodj! Valószínűleg jelenleg is egy nagy probléma nyomja a válladat, azért vetted észre rögtön a negatív hatást keltő koponyát.

Ha az erdőt, az nagy szabadságvágyat sugall, szeretsz egyedül lenni, szeretsz a természet lágy ölén pihenni, és szereted, ha senki sem mondja meg neked, hogy mit csinálj. A társadtól is azt várod el, hogy olyan független legyen, mint te. Mivel azonban a képen látható erdő sötét és rejtélyes, valószínűleg egy nagy titkot hordozol magadban, ami, akarva-akaratlanul is, de a még teljesebb egyedüllét felé sodor, és még jobban elzár az emberektől. 

Amennyiben a kislányt vetted észre, igazi gyereklelkű felnőtt vagy, aki még idősebb korában is szeret mókázni és játszani. Ugyanakkor arra is utalhat a választásod, hogy a gyerekkorod valamiért mély nyomot hagyott benned - talán egy olyan trauma történt veled pár éves korodban, amit máig sem hevertél ki? Bármi is az igazság, arra buzdítunk, hogy ne félj szembenézni a múltaddal, a sorsoddal, mert minél tovább őrizgetsz magadban valamit, annál inkább megkövesedik benned, és annál jobban meg fog határozni téged. 

Forrás: Femcafe

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!