Melyik állatot látjátok meg először rajta? A tudatalatti kiválasztja mindenki számára a megfelelő állatot, a válasz pedig érdekes dolgokat mutat meg rólad, a személyiségedről.

 1. Galamb

A galamb a béke, a remény és az egyesülés szimbóluma. A te lelked tiszta, mindenben a jót látod. Az embereket inspirálod és reményt adsz nekik. Az anyagi dolgok kevésbé érdekelnek. Szorosan kötődsz a családodhoz, mindig számíthatnak rád.

2. Pillangó

A pillangó a szépség és az öröm jelképe. Tudatában vagy annak a ténynek, hogy az élet rövid, ezért minden pillanatot megpróbálsz kihasználni. Nem szereted az unalmas, értelmetlen beszélgetéseket, te úgy véled, hogy a világ azért van, hogy az ember boldog legyen. Jólelkű ember vagy.

3. Sas

A sas a szabadságot jelképezi. Mindig a kalandot keresed és arra törekszel, hogy mindenben te légy az első, sikerekre vágysz. Büszke vagy, bátor és meglátod azt amit más nem vesz észre, ezért is érhetsz el kiemelkedő sikereket a munkádban. Az önállóságod és a bátorságod a jó embereket vonzza köréd.

4. Kutya

A kutya a hűség, az odaadás és a család jelképe. Amikor a szeretteid közül valakinek problémája van, megfeledkezel magadról. Boldogságot és örömöt adsz a körülötted lévőknek. A te társaságodban az emberek nyugodtnak érzik magukat és biztonságban vannak.

5. Farkas

A farkas a személyes világodat tükrözi. Erről az állatról sokan a magányra asszociálnak, mégis falkában él. Ha ezt az állatot láttad meg legelőször, a családod mindig számíthat rád, de rajtuk kívül nem igazán érdekelnek mások. Nem foglalkozol a külvilággal. Szereted önmagad és vigyázol magadra, a lelked egy borítékba zárt bölcsesség és tisztaság, nagyon elragadó, ezért odaadó törődést igényel, szeretetre vágysz.

6. Imádkozó sáska

Az imádkozó sáska sok kultúrában szentnek számít. A karaktered szerint magányos vagy mégis jól érzed magad. Jobban szeretsz tanulni, mint beszélni. A világi beszélgetések lidércnyomásnak tűnnek számodra. Okos és figyelmes vagy, ha szükséges remekül vezeted az embereket.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!