Nick Vujicic 1982-ben végtagok nélkül született, csupán néhány deformált lábujját tudja használni. Mégis az egyik legismertebb motivációs tréner, aki borotválkozik, számítógépen ír, úszik, megnősült, és két gyermeket is nemzett.

Íme néhány idézet tőle:

“Nehéz kezek és lábak nélkül élni, de még nehezebb, ha az ember nem érzi a szeretet erejét, magányos, és még úgy érzi, hogy a remény is elhagyta. Ennek ellenére mindig erősnek kell lennünk, bármilyen betegek is legyünk, bármilyen problémával is küzdjünk. Egyszer egy férfi odajött hozzám, és megkérdezte, hogy mi történt velem. Én azt feleltem, hogy a dohányzás áldozatává váltam. Az életben sosem szabad megengedni, hogy kivesszen belőlünk a humorérzék.”

Nick nagyon sok erőt ad a hozzá hasonló gyerekeknek

 

“Mikor kicsi voltam, nem szerettem magam, az életemnek semmi értelmét nem láttam. Más gyerekek kinevettek, én meg közben azon gondolkoztam, hogy sosem fogok majd megházasodni. Ma már a feleségemmel élek 4 éve, és két kisfiam született. Nem cserélném el semmire a jelenlegi életemet. Ugyan korábban kételkedtem, hogy egy nap lesz feleségem, de ma már itt van velem, és mindig ott lesz a szívemben.”

“Amikor a kisfiam sír, nem tudom átölelni. Ilyenkor ő jön engem átölelni!”

Családjával együtt! 

 

“Ma is születnek olyan gyerekek, mint én. Az egyik előadásom alkalmával egyszer egy apuka felállt a székéből, majd feltartotta a gyereket, aki pont olyan volt, mint én: nem voltak végtagjai. Arra kértem, hogy hozza fel a színpadra. Miközben ránéztem a 19 hónapos babára, ő rám mosolygott, én meg vissza mosolyogtam, a közönség meg sírni kezdett. Mindig hálásnak kell lennünk az életért, az álmainkért. Én mindig arról álmodtam, hogy szónok leszek, de a szüleim a könyvelési pálya felé irányítottak, így végül könyvelő lettem, de ezzel párhuzamosan szónoknak is tanultam, nem adva fel az álmom. 52 iskolát hívtam fel, hogy tarthatnék-e előadást, de mind az 52 helyről nemleges választ kaptam, viszont az 53. próbálkozás bejött. Ha kétségbeesett vagy, ne feledd, hogy a remény mindig él, és végül meg tudod valósítani az álmaidat.”

Forrás: lemon.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!