1-es ház
Nyitott személyiség vagy, nincs titkolnivalód. Nincs olyan dolog amit ne lehetne megbeszélni veled, ezt nagyon értékelik a szeretteid. Sok ember vesz körül, nem szereted az egyedüllétet. Ezért amikor alkalmad van, mindig összehívod a családot egy finom ebédre. Számodra az élet túl rövid ahhoz, hogy ne úgy élj és ne azt csináld amit szeretnél.

2-es ház
Számodra sokat jelent a család, szereted a társaságot, de amikor hazaérsz elfelejted a mindennapos gondokat és örülsz a családoddal együtt töltött időnek. Számodra a ház azt a helyet jelképezi, ahová menekülhetsz a mindennapi problémák elől, itt nincs helye a pletykának, a negatív gondolatoknak és a problémáknak.

3-as ház
Éjjeli bagoly vagy még akkor is, ha nappal dolgozol és megvannak a problémáid ugyanúgy mint másoknak. Este amikor hazaérsz szinte átalakulsz – a ház az a hely, ahol a legjobban érzed magad a családdal, ezért szereted a nagy családi összejöveteleket is. Szeretsz filmet nézni, zenét hallgatni, főzni, este végzed el azokat a dolgokat, amire napközben nem jut időd. Mindez azt is jelképezi, hogy a reggel nem a legideálisabb napszak a számodra.

4-es ház
A körülötted élő emberek próbálnak meggyőzni, hogy lépj ki a komfortzónádból, de te nem vagy hajlandó erre, mert jól érzed ott magad. Kissé félénk vagy, szeretsz minőségi időt eltölteni a szeretteiddel, de néha szükséged van az egyedüllétre. Éld úgy az életed, ahogyan te jónak látod és ne hagyd, hogy befolyásoljanak a körülötted lévő személyek.

5-ös ház
A ház a te univerzumod középpontja. Nagy házat választottál, pont olyan nagyot mint amilyen nagy a lelked. Ha tehetnéd akkor minden sérült állatot és minden olyan embert, aki az utcán szenved elhoznál a házadba.Két lábbal állsz a földön, optimista vagy, aki mindig segíteni akar másokon és örömöt okozol a körülötted élő személyek számára.

6-os ház
Egyesek azt mondják rólad, hogy titokzatos személy vagy, de te tudod, hogy ez egyáltalán nem így van. Természetes dolog, hogy ragaszkodsz az intimitásodhoz és a szeretteidhez, nem szereted, ha mindenki mindent tud az életedről, de ez nem azt jelenti, hogy van valami titkolnivalód. Egyes személyek arrogáns emberként könyvelnek el, de ez téged nem zavar, nem törődsz velük. Te a saját életeddel akarsz foglalkozni és a családod akarod boldoggá tenni.

Forrás: ketkes.com

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!