Neked melyik a kedvenc ételed? A pizza, vagy talán a csokoládé? Nézd meg, és megtudod!

Képtalálat a következőre: „szex”

Ha a kedvenced a...

csokoládé: Ha te is csokirajongó vagy, az sokat elárul rólad. Te egy romantikus személyiség vagy. Imádod a puha csókokat, a lágy zenét és a virágcsokrokat. Szeretsz szerelmes dallamokat hallgatni és gyertyák gyújtani a szobádban. A gyors év vad szex nem a te asztalod. 

sushi: Az egzotikus ételek kedvelői nyitottak, intelligensek és találékonyak. Az ágyban még inkább! Meglepően találékony és spontán vagy az ágyban! 

nachos: Aki a nachost imádja nem az ártatlanságáról híres. Forróvérű és imád új dolgokat kipróbálni, még inkább így van ez az ágyban. 

reggeli: A reggeli-imádó rajong a müzliért, a finom szendvicsért, és szereti ha már reggel is tombolnak benne a hormonok. Általában mindig kapható egy kis reggeli kényeztetésre és imádja megadni mindennek a módját. 

steak: Ha a kedvenced a steak, akkor a hatalomvágy és az uralkodás jellemző rád. Az ágyban is inkább olyan partnerrel vagy, aki kiszolgálja a vágyaidat. 

kaviár: Ha imádod a kaviárt, ez azt árulja el rólad, hogy teljesítményorientált vagy. Mindig és minden körülmények között a tökéletességre törekszel. Az ágyban kevésbé vagy nyitott mint a többi ember. 

pite: Ha nem tudsz ellenállni a pitének, akkor te tipikus pite-imádó vagy. De az egyszerűség nem jelent kevésbé hatékonyságot. Eléggé biztos vagy magadban, és van is mire: tökéletesen nézel ki, mint egy pite. 

sajt: Ha te is a sajtot kedvelők táborát erősíted, akkor képes vagy a legkisebb jó dolgot is értékelni az életben. És nem az a típus vagy, aki ha élvezi az együttlétet, akkor zavartatja magát, ha a boldogságát más is hallja! 

pizza: A pizza talán a legjobb étel a világon! A lusta emberek pedig egyenesen imádják. Ha te is pizza-párti vagy, akkor talán rád is jellemző, hogy szereted, ha a dolgok megtörténnek veled, de túl sokat nem teszel azért, hogy még jobb legyen. A babérokat meghagyod másnak. 

gyümölcs: Ha valaki állandóan gyümölcsöt rágcsál, még a táskájában is lapul egy-két alma, csak jót jelent. A gyümölcsökben lévő vitaminok, főleg a C-vitamin jó hatással van a szervezetére, a vitalitására, sőt még a libidóra is! 

Forrás: https://lotusz.cafeblog.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!