Hozzávalók:

  • 800 g csirkemell,

  • 300 g kemény sajt,

  • 2 db tojás.

A panírozáshoz:

  • 100 g zsemlemorzsa,

  • 100 g liszt,

  • 2 tojás

  • só és őrölt fekete bors.

  • olaj.

Elkészítés:

A csirkemellet szeleteljük apróra, majd tegyük egy tálba és adjuk hozzá a 2 tojást. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, keverjük össze, hogy mindenhol átjárják a fűszerek. A sajtot reszeljük le és keverjük bele a húsos masszába. Törjünk fel 2 db tojást, tegyük egy tálba, majd verjük fel villával és fűszerezzük. Egy másik tálba tegyünk lisztet, egy harmadik tálba pedig zsemlemorzsát. Vizezzük be a kezeinket és a húsos masszából készítsünk golyókat, forgassuk meg lisztben, tojásban és zsemlemorzsában, bő forró olajban süssük ki mindet. A krokettekbe szúrjunk egy – egy fogpiszkálót, így könnyebb megfogni.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!