Minden férfi kicsit más, de ha azt szeretnénk, hogy egy pasi igazán belénk szeressen, az alap tennivalók ugyanazok.

Minden férfi kicsit más, de ha azt szeretnénk, hogy egy pasi igazán belénk szeressen, az alap tennivalók ugyanazok.

Ahhoz, hogy egy férfi hosszú távon is mellettünk maradjon, fontos, hogy jól érezze magát velünk – ez alighanem alap. Tehát nemcsak az ágyban, hanem a mindennapokban is olyannak kell lennünk, hogy szívesen töltse velünk az idejét és az legyen a nap fénypontja számára, amikor velünk lehet.

 

De hogyan érjük el, hogy egy pasi igazán szerelmes legyen belénk? Nem nehéz, csak önmagunkat kell adnunk – hiszen a mi személyiségünket kell, hogy szeresse! -, de ezen túl érdemes fokozottan odafigyelnünk néhány dologra.

 

Növeljük az önbecsülését

A férfiakat többnyire elbűvölik a bókok. Ha hozzásegítünk, hogy növekedjen az önbecsülésük, önbizalmuk, különleges helyet fogunk elfoglalni a szívükben. Ehhez pedig csak annyit kell tennünk, hogy segítsünk neki levetkőzni a kétségeit. Érezze magát magabiztosnak és sikeresnek, ezáltal mi is azok leszünk – nála.- Hagyjuk, hogy gondoskodjon rólunk

Akár hisszük, akár nem, az egyik legfontosabb szabály, ha azt szeretnénk, hogy egy pasi belénk szeressen, hogy hagyjuk, ő legyen az erős, akinek meg kell védenie bennünket.

Mutassuk meg érzékeny oldalunkat. Adjunk neki ötleteket, hogyan segíthetne nekünk, például bizonyos – elsősorban férfias – feladatok elvégzésében. Elő a szupernő külsővel, aki azonban belül törékeny és védelmezni való.

 

 

Biztosítjuk számára a függetlenséget is

A férfiak legtöbbször félnek az elköteleződéstől, attól, hogy meg kell változtatniuk személyiségüket. Egy nő, aki tudja, hogyan kezelje a párját, kellő szabadságot biztosít neki, és nem rendez jelenetet, ha a pasi egyszer-egyszer a barátaival is szeretne programot csinálni.

Érezze magát kényelmesen a közelünkben

Továbbá – amit talán mondani sem kell – tartsuk tiszteletben a férfi magánszféráját: ne nézegessük a telefonját, üzeneteit, facebook-adatlapját. Azzal semmit sem érünk el, ha bizalmatlanok vagyunk.

 

 

A férfi számára a legfontosabb, hogy kényelemben és biztonságban érezze magát egy nő mellett. Ne kínozzuk különböző kérdésekkel, amelyek a jövőre vonatkoznak – például, hogy hány gyermeket szeretne -, és ne faggassuk.

Mindig le tudjuk nyűgözni

 

Ha a kapcsolat kezdete óta el is telt jó sok idő, sose feledkezzünk meg arról, hogy nők vagyunk, vessünk be szépségtrükköket, újítsuk néha a ruhatárunkat. Mindig tartsuk fenn az érdeklődését, maradjunk kissé titokzatosak és éreztessük vele, azt, hogy az életünk része, a legnagyobb élmény a számunkra.

Stresszes helyzetekben vessük be a humort. Ha képesek vagyunk a stresszes szituációkat is humorosan kezelni, elbűvöljük a férfit. A férfiak szeretik az olyan nőket, akik mellett kikapcsolhatnak, relaxálhatnak egy kicsit, és akiknek jó érzékük van a problémamegoldáshoz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!