Hozzávalók:
-
1 csomag tészta
-
1 hagyma
-
4 gerezd fokhagyma
-
40 dkg paradicsom (konzerv)
-
3 evőkanál paradicsompüré
-
1 csokor friss zöldpetrezselyem
-
15 dkg sonka
-
15 dkg bacon
-
1 kisebb csili paprika
-
só, bors
-
olaj
Elkészítése:
A tésztát sós vízben megfőzzük. A hagymát felszeleteljük és evés olajban megdinszteljük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és az apróra vágott bacont és sonkát is. A paradicsomszószt és a felkockázott paradicsomot is belekeverjük, majd fűszerezzük. Megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel és lassú tűzön készre főzzük. Amikor a tészta elkészül, leszűrjük és összekeverjük a raguval, majd tálaljuk.
Forrás: ketkes.com
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!