Hozzávalók:

  • 1 csomag tészta

  • 1 hagyma

  • 4 gerezd fokhagyma

  • 40 dkg paradicsom (konzerv)

  • 3 evőkanál paradicsompüré

  • 1 csokor friss zöldpetrezselyem

  • 15 dkg sonka

  • 15 dkg bacon

  • 1 kisebb csili paprika

  • só, bors

  • olaj

Elkészítése:
A tésztát sós vízben megfőzzük. A hagymát felszeleteljük és evés olajban megdinszteljük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és az apróra vágott bacont és sonkát is. A paradicsomszószt és a felkockázott paradicsomot is belekeverjük, majd fűszerezzük. Megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel és lassú tűzön készre főzzük. Amikor a tészta elkészül, leszűrjük és összekeverjük a raguval, majd tálaljuk.

Forrás: ketkes.com

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!