Egy nő szexis és elérhetetlen is tud lenni, de ezt nem árt gyakorolni, hiszen egyes nők nem tudják, hogyan kell flörtölni! Mi megmutatjuk neked, hogyan tudod elcsavarni a férfiak fejét!

 

1. Amikor egy nő kissé beleharap az ajkába 

Gyermekeknél ez a szájharapdálás gyakran előfordul, ha épp izgatottak vagy félnek valamitől. Ha egy férfi előtt csinálod, felkelted az érdeklődését. 

2. Ápolt, sima bőr

Semmi sem szexisebb, amikor egy nő foglalkozik a testével! 

3. Egy komoly frizura 

Először is egy ilyen frizura üzletiesebbé teszi az egész megjelenésedet, másrészt nyári időszakban a hőség ellen is jó. Itt látható a nyakad és a füled, amiket általában elfed a hajad. 

4. Egy szokatlan megjelenés 

Amikor egy férfi párt keres általában olyan nőt néz ki magának, aki első látásra megtetszik neki. Mostanában divatos lett a színes haj, és egy szép tetoválás, ami jó beszélgetési téma lehet. 

5. Amikor egy nő férfi inget visel 

Ehhez szerintünk nem kell hozzáfűzni semmit! ;)

6. Egy váll feletti pillantás

Egy rejtélyes pillantásnak a váll fölött megvan a varázsa. Nem hiába használják a reklámokban is ezt a fajta 'pillantást'. 

7. Önbizalom

Amikor egy nő tisztában van azzal hogy lélegzetelállító, és amikor belép a szobába minden pillantás rá szegeződik. Viszont fontos, hogy ne essünk át a ló túloldalára, mert annál nincs visszataszítóbb dolog.

8. Csupasz váll

A tény az, ha a férfiak meglátnak egy ejtett vállú felsőben, akkor teljesen beindul a fantáziájuk. 

9. Magassarkú viselése

Néhány nő nem kedveli a magassarkút, mások pedig el se indulnak úgy otthonról, hogy ne legyen a lábukon egy ilyen lábbeli. Ha egy nő úgy dönt, hogy így indul el egy randira, akkor biztosnak kell lennie, hiszen elég ciki tud lenni, ha csak csetlik-botlik benne.

10.  Egy szexi hang

A férfiakat megbabonáz egy magas ziháló hang, mint Marilyn Monroe-é. Egy cikkből kiderült, hogy azokra a férfiakra úgy hatott, mint a Viagra. ;) 

11. Telt ajkak

A telt, fényes ajkak a nő egyik legismertebb vonzereje. 

12. Elegancia

Ez egy tökéletes mérleg: nem mutatja meg a szexualitását, viszont nem is rejti el. A férfiak számára pedig kihívást jelent egy elegáns nő! 

13. A sport leggings

Először is a leggings nem nadrág! Csak edzésre használjuk a tornateremben, vagy ha egy tunikát vagy hosszabb felsőt viselünk akkor ahhoz felvehetjük. Viszont ha mindenképp viselni akarjuk a hétköznapok során, csakis akkor, ha tökéletes az alakunk! 

14. Szeplők

Sok nőtől hallottuk már, hogy nem szereti a szeplőit. Pedig nagy butaság! Hiszen TE ettől vagy különleges. :) 

15. Természetes smink

A férfiak szeretik a természetes szépségeket, és örömmel tölti el őket, ha a nők nem félnek megmutatni a valódi arcukat. (Ha ügyesen sminkelsz, akkor azt hiszik nincs is rajtad semmi smink!) 

16. Szemüveg

Ha ügyesen bánsz a szemüvegeddel, kacéran tudsz vele játszani. ;) 

17. Egy őszinte nevetés

Sok lány fél mosolyogni, viszont nincs szebb dolog a világon, mikor nyíltan és szabadon fejezi ki az érzelmeit. Szóval tessék mosolyogni lányok! 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!