Egész különös dolgokat árulnak el!

Neked is volt már olyan álmod, hogy megcsalnak? Esetleg te csalod meg a párod? Zuhansz?

Egy éjszaka alatt körülbelül ötször álmodunk és minden álmunk öt és húsz perc közötti időtartamú, bár a legtöbbjüket elfelejtjük.

Amelyekre emlékszünk, azok is általában a félelmeinkkel kapcsolatosak, mint a partnerünk hűtlensége, a nem megfelelő életmódunk vagy a karrierválasztásunk.

Nézzük meg, hogy mely az öt leggyakoribb álom és mi ezeknek a jelentése!

 

 

Zuhanás

Emlékszel arra, amikor Alíz a nyúl üregén keresztül átzuhant Csodaországba? Az álmaid minden nap utazásra visznek téged és a zuhanás nagymértékben függ attól, hogy azt hogyan éled meg.

Ha élvezed a zuhanás érzését, akkor nagy valószínűséggel az sem okoz gondot számodra, hogy éppen nem tudod, az életed hová vezet, és milyen eseményekre kell számítanod. Ha viszont nem élvezted a zuhanást, akkor aggodalommal tölt el a bizonytalanság, hogy nem tudod hová tartasz.

Akárhogyan is történik, a zuhanás arra mutat rá, hogy az életedben változások történnek és a jövő bizonyos mértékig ismeretlen.

Üldözöttnek lenni

Ez az álom általában aggodalomra ad okot, azzal kapcsolatban, hogy valami legyőz téged. Ha tudod, hogy mi üldöz téged, akkor az valamilyen nyomként is szolgálhat, hogy hol gyökerezik a probléma, bár legtöbben csak azt érzik, hogy üldözöttek vagy érzik valaki jelenlétét, aki elkapja őket.

Valószínű, hogy valamilyen befejezetlen ügyed van valakivel vagy aggódsz amiatt, hogy a múltad befolyásolja a jelenedet. Nem jelenti azt, hogy bármit is rosszul csináltál volna. Sokan érzik úgy, hogy nem elég jók az életük több területén is. Ha ezt álmodod, akkor nagy bizonnyal azért aggódsz, hogy valaki vagy valami jobban fog helyettesíteni téged a munkádban vagy az otthonodban.

Viszony

Gyakran előfordul, hogy azt álmodjuk, a párunk megcsal minket és amiatt aggódunk, hogy ilyenkor a tudatalattink próbál üzenni nekünk. Bár az igaz, hogy a tudatalattink sok szinten igyekszik üzeneteket küldeni nekünk, ez az álom inkább tükrözése azon félelmünknek, hogy a párunk megcsal minket, semmint bizonyíték arra, hogy ez valóban meg is történik.

Különösen akkor fordul elő, amikor valaki a való életben hűtlen volt és ez bizonytalanságot kelt benne, attól tart, hogy ez vele is megtörténhet. Ironikus módon legtöbbször akkor fordul elő ez az álom, amikor minden jól működik egy kapcsolatban.

Ha kétségeid támadnak, jobb, ha leülsz a partnereddel beszélgetni és megnyugtatjátok egymást, hogy semmi ilyesmiről nincs szó.

Fogak elvesztése

Egyes kultúrák esetében a fogak elvesztése egy hozzánk közel álló személy elvesztésének félelmét szimbolizálja.

Ugyanakkor a fogak a státuszt és a vagyont is jelképezik, így ha azok kihullnak, azt sugallhatja, hogy pénzbeli problémáink vannak.

A szájjal kapcsolatos problémák kommunikációs gondokat is jelenthetnek, így érdemes elgondolkodni azon, kivel lehetnek ilyen gondjaid és azokat minél hamarabb orvosolni.

Házak

Jellegzetes álom, hogy egy olyan házban találjuk magunkat, ami számunkra ismeretlen. Az álmunkban felbukkanó ház gyakran tükrözi a helyünket a világban, a ház külseje pedig tükrözheti azt, hogyan szeretnénk, hogy a világ lásson bennünket.

Ha az ablakok szépen díszítettek és a kert ápolt, akkor szeretnéd, hogy az emberek jól szervezett emberként tekintsenek rád, aki mindent az irányítása alatt tart.

Ami a házban történik, az tükrözi a valódi lelki állapotodat. Tehát ha a ház rossz állapotban van, akkor lehet, hogy kicsit leharcoltad magad az elmúlt időben és időre van szükséged, hogy újra talpra állj.

Nagy jelentőségük van a szobáknak. Például a konyhában számos beszélgetés szokott folyni, ezért légy figyelmes, hogy melyik szoba jelenik meg az álmodban, és hogy az milyen üzenettel szolgál számodra.

Egyes házakban rejtett szobák is felbukkanhatnak, amelyek kiaknázatlan lehetőségek felfedezésére hívják fel a figyelmet.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!