Hozzávalók
-
50 dkg darált hús (csirke, pulyka, marha, sertés),
-
1 kg burgonya,
-
1 vörös hagyma lereszelve,
-
5 gerezd fokhagyma apróra vágva ,
-
10-15 dkg liszt,
-
2 tojás,
-
só, bors, majoranna,
-
sütéshez olaj.
Feltét:
-
25 dkg túró,
-
10 dkg kockázott bacon,
-
1 kis tejföl,
-
2 gerezd fokhagyma,
-
snidling,
-
só, fehér bors,
-
10 dkg reszelt sajt.
Elkészítés
A burgonyát nagylyukú reszelőn lereszeljük. A többi összetevővel összegyúrjuk.
Kicsi adagokban, kevés olajon, közepes hőfokon ropogósra sütjük.
Feltét: Összekeverjük a hozzávalókat, ráhalmozzuk a kisült lapcsánkákra, megszórjuk reszelt sajttal. Jó étvágyat! Mi imádjuk!
Éva Simon receptje!
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!