Hozzávalók:

  • 3 csirkemell

  • 1,5 dl víz

  • 1,5 dl főzőtejszín

  • 1 vöröshagyma

  • 1 teáskanál mustár

  • 1 teáskanál bazsalikom

  • 1 tyúkleveskocka

  • 5 dkg reszelt parmezán

  • só, bors

  • vaj

Elkészítése:
A húsokat átkenjük sóval és kivajazott tepsibe fektetjük. A vizet, a tejszínt, az elmorzsolt leveskockát, a mustárt, 1 teáskanál vajat, a felszeletelt hagymát és a fűszereket összekeverjük és ráöntjük. Letakarjuk alufóliával és 180 fokos sütőben 30 percen át sütjük, majd levesszük a fóliát, megforgatjuk a húsokat és rászórjuk a reszelt parmezánt, pirosra sütjük. Villával ellenőrizzük, hogy a belseje is megpuhult.

Forrás: ketkes.com

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!