Hozzávalók:
-
3 csirkemell
-
1,5 dl víz
-
1,5 dl főzőtejszín
-
1 vöröshagyma
-
1 teáskanál mustár
-
1 teáskanál bazsalikom
-
1 tyúkleveskocka
-
5 dkg reszelt parmezán
-
só, bors
-
vaj
Elkészítése:
A húsokat átkenjük sóval és kivajazott tepsibe fektetjük. A vizet, a tejszínt, az elmorzsolt leveskockát, a mustárt, 1 teáskanál vajat, a felszeletelt hagymát és a fűszereket összekeverjük és ráöntjük. Letakarjuk alufóliával és 180 fokos sütőben 30 percen át sütjük, majd levesszük a fóliát, megforgatjuk a húsokat és rászórjuk a reszelt parmezánt, pirosra sütjük. Villával ellenőrizzük, hogy a belseje is megpuhult.
Forrás: ketkes.com
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!