Hozzávalók
-
1 kg darált keksz
-
25 dkg porcukor
-
10 dkg cukrozatlan kakaópor
-
1 üveg rumos meggybefőtt, levével együtt
-
kevés tej
-
kókuszreszelék
-
ízlés szerint rumaroma
Elkészítés
A száraz hozzávalókat összekeverjük, majd a meggybefőtt levet és rumaromát kis adagokban hozzáöntjük. Nekem 4 dl meggylé ment bele és kellett hozza adjak meg 1-2 dl tejet is. Én kisméretű fagyis kanalat használtam, mert viszonylag egyforma golyókat szerettem volna. Kis darab keksz masszát a tenyerünkben szétlapítunk, teszünk bele egy meggyet és gombócot gyúrunk belőle. Megforgatjuk kókuszreszelékben. Hűtőbe teszük.
Török Henrietta receptje!
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!