
Hozzávalók:
- 
	15 dkg barna cukor 
- 
	13 dkg liszt 
- 
	2 db tojás 
- 
	12 dkg vaj 
- 
	10 dkg csokoládé 
- 
	1 csomag vaníliás cukor 
- 
	1 tk. sütőpor 
- 
	csipet só 
A krémhez:
- 
	1 db tojás 
- 
	15 dkg porcukor 
- 
	25 dkg ricotta 
- 
	reszelt citromhéj 
- 
	1 csomag vaníliás cukor 
- 
	1 csomag vaníliás pudingpor 
A tetejére:
- 
	15 dkg málna 
Elkészítése:
A csokoládét és a vajat felolvassztjuk, majd hozzá keverjük a cukrot és a vaníliás cukrot, majd egyesével a tojásokat is.
Hozzáadjuk a sütőporos lisztet, majd az egészet összekeverjük.
Egy kicsi sütőformát kenjünk ki vajjal, és öntsük bele a masszát.
Egy tálba tesszük a ricottát, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a porcukrot, a tojást, a reszelt citromhéját, és kézi habverővel keverjük simára.
Végül belekeverjük a vaníliás pudingport is.
A sütőformában lévő massza tetejére öntsük rá a ricottás keveréket óvatosan, majd simítsuk el egyenletesen, és szórjuk a tetejére a málnaszemeket.(használhatunk helyette málnalekvárt is)
Kb 190 fokra előmelegített sütőben, alufóliával letakarva sütjük 40-45 percig, majd fólia nélkül még kb 10 percig.
Kockákra vágva kínáljuk. 

 
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                 
                                 
                                