Hozzávalók:

  • 2 csomag babapiskóta

  • 3 dl főtt kávé (cukorral édesítve)

  • 2 csomag karamelles pudingpor

  • 6 evőkanál cukor

  • 7 dl tej

  • 3 dl habtejszín

  • 2 evőkanál porcukor

  • 2 tasak habfix

  • 6 dkg étcsokoládé

  • 1 teáskanál vaj

  • 5 evőkanál főtt fekete kávé

Elkészítés:

A babapiskóta felét egy tálba tesszük. Rakjuk szorosan egymás mellé, hogy később majd könnyen szeletelhessük. A langyos édes kávé felét rálocsoljuk. A pudingport a cukorral és a tejjel összekeverjük, a szokásos módon megfőzzük, majd hagyjuk hűlni. Azért használunk kevesebb tejet, hogy sűrű pudingot kapjunk. A habot a porcukorral felverjük, hozzáadjuk a habfixet. A csokoládét a vajjal felolvasztjuk, hozzákeverjük az 5 evőkanál kávét és ha kihűlt a habhoz keverjük. A kihűtött pudingot is belekeverjük, majd a felét a piskótára kenjük. A másik adag babapiskótával befedjük és a maradék kávéval lelocsoljuk. A krémmel befedjük. Csokireszelékkel díszíthetjük, hűtőbe tesszük amíg a krém szilárddá válik és fogyaszthatjuk is.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!