Hozzávalók:
-
2 csomag babapiskóta
-
3 dl főtt kávé (cukorral édesítve)
-
2 csomag karamelles pudingpor
-
6 evőkanál cukor
-
7 dl tej
-
3 dl habtejszín
-
2 evőkanál porcukor
-
2 tasak habfix
-
6 dkg étcsokoládé
-
1 teáskanál vaj
-
5 evőkanál főtt fekete kávé
Elkészítés:
A babapiskóta felét egy tálba tesszük. Rakjuk szorosan egymás mellé, hogy később majd könnyen szeletelhessük. A langyos édes kávé felét rálocsoljuk. A pudingport a cukorral és a tejjel összekeverjük, a szokásos módon megfőzzük, majd hagyjuk hűlni. Azért használunk kevesebb tejet, hogy sűrű pudingot kapjunk. A habot a porcukorral felverjük, hozzáadjuk a habfixet. A csokoládét a vajjal felolvasztjuk, hozzákeverjük az 5 evőkanál kávét és ha kihűlt a habhoz keverjük. A kihűtött pudingot is belekeverjük, majd a felét a piskótára kenjük. A másik adag babapiskótával befedjük és a maradék kávéval lelocsoljuk. A krémmel befedjük. Csokireszelékkel díszíthetjük, hűtőbe tesszük amíg a krém szilárddá válik és fogyaszthatjuk is.
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!