Hozzávalók:

  • 35-40 db háztartási keksz

  • 2 csomag vaníliás pudingpor

  • 9 evőkanál cukor

  • 8 dl tej

  • 15 dkg vaj

A tetejére:

  • 25 dkg étcsokoládé

  • 1 teáskanál vaj

  • 2 teáskanál instant kávépor

Elkészítése:
A pudingport, a cukrot és a tejet egy edénybe öntjük, a szokásos módon megfőzzük, majd kihűtjük. A vajat kikavarjuk és a kihűtött pudinghoz adjuk, alaposan összedolgozzuk. Egy tepsibe rakunk egy sor kekszet, ráhalmozzuk a krém felét, erre újra keksz kerül, majd a maradék krémet elsimítjuk rajta és befedjük a maradék kekszekkel. A csokoládét felolvasztjuk, hozzáadjuk a vajat és a kávéport, majd a kekszes réteg tetejére simítjuk. Legalább 2 órára hűtőbe tesszük, hogy a keksz megpuhuljon, de a legjobb, ha egész éjjel áll.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!