Ha az A képet választottad:
Ez egy nagyon jó időszak. Vagy már most érzed a megkönnyebbülést az életedben vagy hamarosan meg fog érkezni. Az energetikai feltételek megfelelőek a sikerek eléréséhez. Bármilyen projektben is vegyél most részt, biztosan jó döntést fogsz hozni. Az álmod valóra válik. Ideje, hogy végre élvezd a virágát annak a kemény munkának, amit eddig véghez vittél. Nem volt könnyű időszak. Volt, maikor kétkedtél a sikerességedben, de mégis elérkezett az idő élvezd a gyümölcsét. Most élvezd a sikereidet, és ha újabb feladatoknak nézel majd elébe, ugyanolyan kitartással és türelemmel tedd, ahogyan eddig is. Szemed előtt lebegjen a célod és az, hogy képes vagy rá. Lehetséges, hogy hamarosan utazás vár rád.

Ha a B képet választottad:
Itt az ideje, hogy jobban megvizsgáld magad. Másokban könnyen felismered a csodás tulajdonságokat és tiszteled is őket miatta. Bár ez egy nagyon jó emberi vonás, ne felejtsd el, hogy mindaz, amit másokban észreveszel, az ugyanúgy benned is jelen van. Mások viselkedése a tiédet tükrözi. Tehát ne kicsinyeld le soha önmagad. Ha felismersz egy szimpatikus tulajdonságot másban, akkor jusson eszedbe, hogy általában azt szoktuk felismerni másban, ami bennünk is jelen van. Gyakran gondolod úgy, hogy mások jobbak, mint te vagy. Hessegesd el ezt a gondolatot és ismerd fel végre a saját szépségedet és tehetségedet. Ahogy elkezd javulni az önértékelésed, a világot még ennél is pozitívabban fogod látni.

Ha a C képet választottad:
Ha az elmúlt időszakban egy kicsit elkényelmesedtél, sokat pihentél, kikapcsolódtál, evéssel jutalmaztad magad mindenért vagy sokat költekeztél, ideje leállnod. Mindaddig, amíg nem esel túlzásba, az önkényeztetés teljesen rendben van. Szükségünk van rá, hogy ne csak gürizzünk, hanem élvezzük is az életet. Viszont, ha túlzásba esünk vele, akkor az az egyensúly komoly felborulását okozhatja. Fontos az életben a harmónia. Lépj egyet hátra és vizsgáld meg az elmúlt időszakodat. Mi az, amin úgy gondolod, hogy érdemes lenne változtatni? Teremts meg újra az egyensúlyt az életedbe és ne ess túlzásba semmivel. Meglátod, hogy sokkal jobb lesz tőle a közérzeted!

Forrás: tudasfaja.com

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!