Hozzávalók

  • 50 dkg darált hús (csirke, pulyka, marha, sertés),

  • 1 kg burgonya,

  • 1 vörös hagyma lereszelve,

  • 5 gerezd fokhagyma apróra vágva ,

  • 10-15 dkg liszt,

  • 2 tojás,

  • só, bors, majoranna,

  • sütéshez olaj.

Feltét:

  • 25 dkg túró,

  • 10 dkg kockázott bacon,

  • 1 kis tejföl,

  • 2 gerezd fokhagyma,

  • snidling,

  • só, fehér bors,

  • 10 dkg reszelt sajt.

Elkészítés

A burgonyát nagylyukú reszelőn lereszeljük. A többi összetevővel összegyúrjuk.
Kicsi adagokban, kevés olajon, közepes hőfokon ropogósra sütjük.

Feltét: Összekeverjük a hozzávalókat, ráhalmozzuk a kisült lapcsánkákra, megszórjuk reszelt sajttal. Jó étvágyat! Mi imádjuk!

Éva Simon receptje!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!